Anca, pusă la zid de concurenții din Casa iubirii! „N-am spus că vreau să-l duc acasă!” Aflați cum va reacționa Flavius și ce se va întâmpla în Gala de duminică, 11 decembrie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 dec 2022, 20:00
video Foto(4)

Anca va fi acuzată că se joacă și că nu îl place nici pe Flavius, nici pe Alex! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, împotriva Ancăi!

În ediția de vineri, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru cuplul format din Nicoleta și Sorin, care au fost puși într-o situație jenantă. După ce câteva zile la rând, concurenta s-a plâns că se simte rău, ieri în Casa iubirii, Andreea Mantea i-a sugerată acesteia să recurgă la un test de sarcina pentru a se asigura că nu este vorba despre o posibilă sarcina. Sâmbătă, Natalia a surprins pe toată lumea după ce a afirmat că îl place pe Emanuel și că și-ar fi dorit să formeze un cuplu cu el, dacă tânărul nu s-ar fi aflat într-o

relație cu Andreea. Și tot astăzi, Claudia și Alex au avut parte de întâlnire romantică în camera roșie, pusă la cale chiar de Emanuel și Andreea.

Anca, pusă la zid de concurenții din Casa iubirii! „N-am spus că vreau să-l duc acasă!” Cum va reacționa Flavius?

În ediția duminică, 11 decembrie, tensiunile vor atinge din nou cote maxime în Casa iubirii, mărul discordiei fiind Anca de această dată.

Mulți dintre concurenți vor lansa acuzații grave la adresa focoasei brunete, afirmând că această se joacă de fapt cu Flavius și cu Alex, neavând intenții serioase cu niciunul dintre ei.

Cel care îi va sări în apărare Ancăi și care încearcă să îi determine pe ceilalți băieți să își retragă afirmațiile răutăcioase va fi nimeni altul decât Flavius. Mai mult decât atât, carismaticul tânăr va mărturisi că el chiar o place pe Anca și simte același lucru și din partea ei.

Flavius: Nu mă deranjează foarte tare! Sincer, eu o cred! I-am luat apărarea și o cred! Și ne plăcem cu adevărat!

Ionuț: Eu nu înțeleg cum un bărbat poate să accepte toate chestiile astea când față cu care el vrea să se cunoască vorbește cu un alt bărbat de față cu el! Și pe el îl bagă într-o groapă!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anca: N-am spus că vreau să-l duc acasă!

Flavius: Niciunul de aici nu puteți să-mi dați mie sfaturi de cupluri!

Ionuț: Dar nu îți dau sfaturi! Femeia își bate joc de ține! Și nu pot să mă abțin!

Citește și: Natalia, mărturisiri neașteptate despre băiatul pe care îl place în Casa iubirii! Aflați cum va decurge întâlnirea dintre Claudia și Alex în camera roșie, sâmbătă, 10 decembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citește și: Flavius și Anca, puși la zid de ceilalți concurenți din Casa iubirii! „E teatru! Vai de mine ce iubire!” Sărutul lor pasional din camera roșie a stârnit un val de reacții aprige și au fost acuzați de falsitate!