Exclusiv! Sora lui Jador, Camelia Dumitrache, dezvăluiri despre iubitul ei: "Este foarte sincer. Suntem de trei ani împreună!"

Autor: Alice Popescu

Ce spune Camelia Dumitrache despre iubitul ei

Sursa: Instagram

Camelia Dumitrache recunoaste ca are o relatie foarte frumoasa cu iubitul ei care se bazeaza pe incredere.

Camelia Dumitrache nu mai are nevoie de nicio prezentare căci în scurt timp a demonstrat că poate canta dumnezeiește având o voce speciala. De câteva luni, ea a venit la București unde locuiește împreună cu fratele ei, celebrul cântăreț Jador și unde s-a lansat oficial în muzica.

Citește și: Exclusiv! Ricardo Filip s-a pus cu burta pe carte de când s-a mutat în Elveția. Fostul concurent de la Puterea Dragostei rupe gramatica în două

Cei doi au lansat împreună câteva melodii care au fost în trending pe Youtube și au strâns milioane de vizualizări. Însă, de departe, Camelia este una din cele mai așezate și liniștite persoane din familia lui Jador. Tânără trăiește o poveste de dragoste cu un băiat pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare, cei doi fiind împreună de trei ani.

Cum se intelege Camelia Dumitrache cu iubitul ei

Camelia Dumitrache: "Iubitul meu este foarte sincer cu mine. Este foarte înțelegător", a dezvaluit Camelia pentru wownews.

Bogdan Mocanu: "Ei au o relație foarte frumoasa!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Camelia Dumitrache: "Veneam frecvent la București, eu la el, el la noi...era și o gagica pe la Bogdan. Dar nu cred că ar rezista vreo fata cu el (despre Bogdan Mocanu) și îmi zice că noi nu ne-am certat niciodată. Cum să te certi așa degeaba? Și Ionut mi-a spus că noi nu ne certam. Mi se pare foarte ciudat să îmi zică asta.

Au mai fost și intre noi certuri, dar așa...mă uit la el și încep să rad. 

Bogdan Mocanu: "Eu daca nu mă cert de trei ori pe zi înseamnă că nu mă iubește. Ei când sunt suparăți, se ignora. Stiu că la un moment dat supărarea asta trece..."