Când se lansează ,,Avatar: The Way of Water”. Filmul este considerat mai bun decât predecesorul său

Autor: Bianca Vidoi

Când se lansează continuarea filmului Avatar, ,,Avatar: The Way of Water”

Sursa: Facebook Avatar

,,Avatar: The Way of Water” este continuarea filmului Avatar, ce a apărut în urmă cu 13 ani, iar acesta va fi lansat la sfârșitul săptămânii.

,,Avatar: The Way of Water” va fi lansat vineri, 16 decembrie în cinematografele din întreaga țară și vă va întrece toate așteptările.

Citește și: Avatar 2 apare în curând! Iată primul teaser trailer pentru "Avatar: The Way of Water!" VIDEO James Cameron revine cu o super-producție de 250 de milioane de dolari!

,,Avatar: The Way of Water” va avea premiera pe 16 decembrie

,,Avatar: The Way of Water” este continuarea filmului ce a apărut în urmă cu 13 ani și ce a generat cele mai multe încasări din istoria industriei cinematografice, 2,3 miliarde de euro, la nivel global.

Această continuare a filmului Avatar a avut avanpremiera la Londra, moment în care criticii de film și jurnaliștii de specialitate și-au putut delecta ochii cu minunata capodoperă care este considerată chiar mai bună decât predecesorul său, ce a apărut în urmă cu 13 ani în întreaga lume.

Jurnaliștii de specialitate și criticii de film au adus cuvinte de laudă la adresa producției cinematografice, însă aspectele negative nu au așteptat să apară, iar principalele probleme ale profesioniștilor sunt legate de durata pe care o are filmul, 3 ore și 10 minute, cu aproximativ 30 de minute mai mult decât primul film Avatar, dar și numărul mare de personaje care îngreunează urmărirea filmului.

,,Avatar: The Way of Water” ar fi trebuit să apară în anul 2014, însă producerea acestui film a fost mai complex decât se aștepta producția, așa că 8 ani mai târziu, filmul va fi lansat pe marile ecrane ale cinematografelor vineri, 16 decembrie, iar fanii sunt în extaz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Îți place James Cameron? Iată 4 filme ale regizorului pe care nu trebuie să le ratezi

Povestea din spatele filmelor Avatar

Filmul Avatar ce a apărut în anul 2009 spune povestea unui veteran de război paralizat, Jake, ce este adus împreună cu alți oameni pe planeta Pandora, acțiuni ce se întâmplă 200 de ani în viitor.

Planeta este locuită de o rasă umanoidă ce nu se bucură deloc de oaspeți, așa că pământenii vor trebui să se lupte pentru a avea un loc pe această planetă străină.

Această producție cinematografică aduce în atenția publicului și o frumoasă poveste de dragoste, între Jack și Neytiri, o localnică a acestei planete.

,,Avatar: The Way of Water” ne prezintă viața celor de pe planeta Pandora, care trăiesc liniștiți după lupta pe care au dus-o cu pământenii, dar și continuarea poveștii de dragoste dintre Jake, ce va avea un alt corp și iubita lui de

pe Pandora. Însă viața celor de pe Pandora nu va mai fi atât de liniștită și calmă deoarece o nouă amenințare le va da totul peste cap. Un clan de extratereștrii necunoscuți încep să producă pagube din ce în ce mai mari planetei, iar Jake începe să realizeze gravitatea situației, dar și faptul că trebuie să facă ceva pentru a salva Pandora și populația ei.

Citește și: Topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie. Filmele cu supereroi sunt cele mai vizionate

Surse: Facebook Avatarcinemagia.ro, biziday.ro  

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.