"De azi înainte te vom căuta doar în inimile noastre. Odihnește-te în pace, tati!" Marius și-a pierdut viața după ce a fost lăsat să moară de șoferul care l-a lovit

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 sep 2023, 05:55

Marius a fost lovit de șoferul unei autoutilitare și lăsat să moară în stradă.

Sursa: Facebook Marius B.

Sfârșit tragic pentru Marius în vârstă de 43 de ani. Bărbatul a fost lovit de șoferul unei autoutilitare și lăsat să moară în stradă.

Tragicul accident a avut loc sâmbătă dimineața, 10 decembrie. Șoferul autoutilitarei a părăsit locul accidentului, dar după 50 de minute și cuprins de remușcări, bărbatul de 35 de ani a revenit la locul faptei și a anunțat autoritățile.

Citește și: După ce mașina a fost implicată într-un accident, în Brăila, hoții i-au furat trei roți. Proprietarul autovehiculului oferă recompensă pentru prinderea vinovaților

“Ai plecat și mi-ai luat cu tine inima, lumina mea”

Din păcate pentru Marius B. în vârstă de 43 de ani nu s-a mai putut face nimic. Medicii care au sosit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, astfel au fost nevoiți să anunțe decesul.

Citește și: Ce făcea șoferul mașinii care a intrat pe contrasens înainte de impact. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital în urma accidentului

Din cercetări s-a stabilit că, "un bărbat care conducea o autoutilitară pe DC 73, pe raza localității Călinești, în jurul orei 05.45 ar fi accidentat un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate și ar fi părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, ulterior, după aproximativ 50 de minute ar fi revenit la fața locului și a anunțat evenimentul, apelând numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Din păcate, pentru pieton nu s-a mai putut face nimic, echipajul medical sosit la locul accidentului declarând decesul."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius era un bărbat iubit și apreciat. Bărbatul avea doi copii, iar acum este plâns de cei dragi. Veste că acesta s-a stins din viață a picat ca un trăsnet. Nimeni nu și-ar fi imaginat că își va pierde viața într-un astfel de accident dramatic.

„De azi înainte nu te vom mai caută la telefon sau acasă. De azi înainte te vom caută doar în inimile noastre,singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodată.

Odihnește-te în pace, tati!”, a scris Sebi, unul dintre copiii bărbatului. “Ai plecat și mi-ai luat cu tine inima, lumina mea”, a scris și fiica sa. „Deci nu imi vine sa cred ....Încă o dată am văzut că în viața suntem doar pasageri astăzi râzi glumești iar mâine rămâi doar o amintire! Dumnezeu să te ierte prieten drag! Sincere condoleanțe familiei tale! Mulțumesc pentru prietenia noastră de ani buni”.

Citește și: Unde s-a răsturnat autocarul în care se aflau 33 de pasageri. A fost activat planul roșu de intervenție

„Dumnezeu sa te odihnească în pace B. Marius !!!Vei rămâne pentru totdeauna șeful nostru de echipa!!!”, „Cuvintele nu își au rostul, ai plecat mult prea devreme și ai lăsat un gol imens în inimile noastre a tuturor celor care te-am cunoscut. De acum o sa ne mai bucurăm de prezenta ta doar prin amintirile frumoase cu tine. De acolo de sus sa ai grija ca și pana acum de soția și copii tăi! Odihnă veșnică, coleg drag!!”, “Pierdere ta este de neînlocuit! Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru familie în aceste momente de durere. Drum lin catre stele”, „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui bun! Condoleante familiei îndurerate!”, sunt doar câteva dintre mesaje.