Filme și seriale cu Kate Winslet, actrița din Avatar 2 și Titanic

Autor: Bianca Vidoi

Filme și seriale cu Kate Winslet, actrița din Avatar 2 și Titanic

Sursa: Facebook Kate Winslet

Kate Winslet este una dintre cele mai cunoscute actrițe, fiind cunoscută pentru apariția sa în faimosul film ,,Titanic”, însă acestea sunt alte filme și seriale în care o puteți admira.

Actrița Kate Winslet își va face apariția și în mult așteptatul Avatar 2, ce va avea premiera pe 16 decembrie, dar până în acea zi, aici aveți o listă cu filme și seriale în care să îi remarcați talentul.

Citește și: Avatar 2 apare în curând! Iată primul teaser trailer pentru "Avatar: The Way of Water!" VIDEO James Cameron revine cu o super-producție de 250 de milioane de dolari!

Filme cu Kate Winslet, actrița din Titanic și Avatar 2

Finding Neverland

Finding Neverland este o adaptare cu totul inovatoare a clasicului Peter Pan, ce îmbină fantezia și realitatea vieții. Povestea începe atunci când dramaturgul scoțian, J.M. Barrie a asistat la premiera piesei sale, în fața elitei societății britanice. Acest geniu literar are nevoie să își găsească inspirația, iar o banală plimbare în parc îi va oferi acest lucru.

În parc întâlnește o familie, 4 băieți și mama acestora, care este incredibil de frumoasă.

Barrie a început, cu greu, să se împrietenească cu această familie, mai ales cu băieții, care vor ajunge să facă cunoștință cu minunatul băiat pierdut din tărâmul de nicăieri. După luni de muncă, Barrie este pregătit să arate oamenilor povestea lui Peter Pan, însă ceva tragic se va întâmpla.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

The reader

Producția cinematografică este inspirată din romanul lui Bernhard Schlink, publicat în 1995, ce este axat pe relația complicate dintre un adolescent și o femeie mai în vârstă.

Adolescentul, Michael Berg, se îmbolnăvește la vârsta de 15 ani cu scarlatina și se prăbușește pe stradă. Marea lui salvare este Hanna Schmitz, o femeie mai în vârstă ce îl salvează și îl duce la spital.

După acest incident, Michael o caută pe străina ce l-a salvat pentru a îi mulțumi, însă cei doi încep o relație amoroasă, până când femeia dispare din viața tânărului.

Opt ani mai târziu, în Germania, după cel de-Al Doilea Război Mondial, Michael este student la drept și urmărește cu interes  procesele naziștilor acuzați de crime de război. În circumstanțe complet diferite față de prima lor întâlnire, Michael o întâlnește pe Hanna, ce este acuzată de o faptă absolut oribilă.

Dar care este povestea din spatele acestei situații oribile?

Citește și: Ea trebuia să o joace pe Rose în Titanic! Ce mare actriță a refuzat celebrul rol și care este motivul?

Seriale în care joacă actrița Kate Winslet

Mildred Pierce

Mildred Pierce personajul principal serialului, dar și al romanului din care acesta a fost inspirat.

Această dramă ce este împărțită în cinci părți spune povestea unei femei independente, proaspăt divorțată, ce se chinuie să-și facă un viitor pentru ea și familia sa în timpul Marii Depresiuni. Povestea analizează imensul devotament al lui Mildred față de veșnic nemulțumita sa fiică, Veda, precum și relațiile complexe cu bărbații egoiști din viața ei.

Mare of Easttown

Serialul urmărește povestea unui detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania ce investighează o crimă în timp ce viața ei se destramă. Serialul explorează partea întunecată a unei comunități și examinează modul în care familia, tragediile sau traumele din trecut pot defini prezentul.

Extras

Extras este un serial ce își centrează atenția pe povestea unui actor ce are vise mari de a avea o adevărată carieră, care își abandonează slujba de zi cu zi pentru a deveni celebru în lumea filmelor, doar ca să descopere că nu va obține niciodată un rol principal.

Personajul principal, alături de prietena sa, vor ajunge să anime doar cu momente  penibile lumea din spatele camerelor de filmat, dar cât vor rezista cei doi?

Citește și: Kate Winslet, mama pentru a treia oara. Actrita a dat nastere unui baietel perfect sanatos

Sursa: Facebook Kate Winsletcinemagia.ro