Cele mai așteptate filme în 2023. John Wick, Aquaman și Fast X

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 sep 2023, 05:30

Care sunt cele mai așteptate filme de către cinefili ce urmează să fie lansate în 2023?

Sursa: https://pixabay.com/

Care sunt cele mai așteptate filme de către cinefili ce urmează să fie lansate în 2023?

Anul 2023 se anunță a fi unul destul de interesant în ceea ce privește noile filme care urmează să fie lansate în cinematografe

Cele mai așteptate filme ce vor fi lansate în 2023

Cinefilii așteaptă cu nerăbdare noile producții care sunt programate să apară în cinematografe în 2023.

Admiratorii seriilor de filme Scream, Fast and Furious, Avatar, The Nun și John Wick vor avea motiv să zâmbească când vor afla că aceste pelicule se vor întoarce pe marile ecrane în 2023.

Citește și: Globurile de Aur: Au fost anunțate nominalizările pentru 2023

Iată lista celor mai așteptate filme în 2023:

1. John Wick: Capitolul 4

În luna martie 2023 urmează să apară filmul John Wick: Capitolul 4 avându-l pe Keanu Reeves în rolul faimosului John Wick. Foarte multe detalii legate de acest film, nu se cunosc, dar cu siguranță John Wick și breasla asasinilor internaționali vor avea din nou multe de împărțit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

2. Aquaman and the Lost Kingdom

Tot în 2023 urmează să fie lansat Aquaman and the Lost Kingdom, mai exact undeva în luna decembrie a anului viitor.

Din producție vor face parte DC Aquaman (Jason Momoa), Amber Heard (Mera), Patrick Wilson (Ocean Master) și Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta). Mai știm că Ben Affleck se întoarce ca Batman în continuarea filmului „Aquaman”. 

Citește și: Filme și seriale cu Kate Winslet, actrița din Avatar 2 și Titanic

3. Guardians of the Galaxy Vol. 3

Este cu siguranță unul dintre filmele de top așteptate de fanii acestui gen și va apărea în mai 2023.

Noul film al lui James Gunn, „Guardians Of The Galaxy Vol. 3” a stabilit deja un record, deși mai trebuie să treacă încă 13 luni până va avea premiera. Regizorul James Gunn a oferit câteva update-uri despre cum merg filmările pentru viitoarea parte spunând că filmul a depășit recordul pentru cele mult machiaj aplicat actorilor. 

4. Fast X

Filmul Fast X, continuarea seriei Fast and Furious, va avea premiera pe data de 7 aprilie 2023.

Este de așteptat ca Vin Disel să anunțe toate detaliile pe pagina sa oficială de Facebook. „F9”, care a fost lansat recent în cinematografe, este considerat filmul cu cele mai mari încasări avute în pandemie, cu o cifră de 681, 5 milioane de dolari.

6. Mission: Impossible – Dead Reckoning

În luna iulie fanii se vor revedea cu Tom Cruise în rolul lui Ethan Hunt din Mission: Impossible – Dead Reckoning.

Franciza Misiune Imposibilă continua cu al 7-lea film care va fi lansat în cinematografe începând cu data de 14 iulie 2023. 

De asemenea, în luna iunie, vor apărea în cinema filmele Spider-Man: Across the Spider-Verse, Transformers: Rise of the Beasts, The Flash și mult așteptatul Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Cele mai așteptate filme românești ce vor fi lansate în 2023

1. Romina VTM

Romina, interpretată de Nicole Cherry, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit.

Actorii care fac parte din această distribuție sunt: Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Yny Sebi și Costi Max.

2. Taximetriști

Povestea se desfășoară noaptea, într-un singur oraș, iar Lică- taximetristul „știe-tot”- și Liviu- taximetristul „tace mult”- sunt prieteni buni, deși sunt complet diferiți, iar viziunile lor despre lume și viață nu se prea întâlnesc decât la shaormerie. Însă, amândoi împărtășesc frustrarea de-a face o meserie care speră să le asigure un trai decent și poate niște economii până găsesc altceva mai bun.

Printre protagoniștii acestui film se vor regăsi: Alexandru Ion, Monica Bârlădeanu, Andi Vasluianu, Adrian Nicolae și Cosmin Nedelcu.

3. Ramon

Comedia romantică al cărei producător, dar și actor principal, este Pavel Bartoș, va avea premiera pe 3 februarie 2023. Potrivit acestuia, povestea filmului este una plină de peripeții şi mult umor, care are în prim plan personajul Ramon, un om simplu şi bun, care este pus în situații excepţionale, la care el nu știe cum să reacționeze, astfel că umorul şi imprevizibilul care se nasc din astfel de situații, poartă spectatorii printr-un carusel de stări şi evenimente, care mai de care mai haioase şi spectaculoase, finalul fiind unul neașteptat.

Din producție mai fac parte: Andreea Esca, Smiley, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Selly, Carmen Tănase și mulți alții.

Sursă: cinemagia.ro