LIVE UPDATE Ziua 294 de război în Ucraina: Un dezertor din Brigada 64 oferă informații despre comportamentul rușilor

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 dec 2022, 15:35

LIVE UPDATE Ziua 294 de război în Ucraina: Statele Unite ale Americii se pregătesc să trimită în Ucraina sistemul de apărare antiaeriană Patriot, iar Blocul European a deblocat suma de 18 miliarde de euro pentru Ucraina, pentru anul 2023 Sursa: Facebook

În a 294-a zi de război, aliații Ucrainei au promis peste un miliard de euro ca sprijin financiar, pentru ca ucrainenii să poată trece peste iarna grea care abia a început.

UPDATE ORA 13:30. Un dezertor din Brigada 64 oferă informații despre comportamentul rușilor

Nikita Cibrin, un fost soldat din Brigada 164, a fugit în Europa, după ce a dezertat din armata rusă. Acesta susține că a văzut soldați ruși fugind, după ce au violat o mamă și pe fiica sa.

„Nu au fost niciodată pedepsiți. Doar concediați. Pur și simplu, li s-a spus să plece.

Au fost demiși din război și asta a fost tot”, a povestit acesta.

UPDATE ORA 11:30. Vladimir Putin nu va susține discursul anual

Vladimir Putin nu va mai susține, anul acesta, discursul anual din parlamentul rus. De asemenea, acesta și-a anulat și conferința de presă ce era ținută în luna decembrie, lucruri ce au stârnit, din nou, discuții despre presupusele sale probleme de sănătate.

UPDATE ORA 10:00. Mai multe explozii au fost raportate în centrul Kievului

Centrul Kievului a fost, din nou, bombardat de către ruși. Exploziile au fost înregistrate în cartierul central Shevchenkivskyi, iar oamenii au fost sfătuiți să nu iasă din adăposturi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

UPDATE 09:30. Comandantul pro-rus din Donețk îndeamnă la utilizarea armelor nucleare

Un comandant pro-rus din Donețk susține că Rusia se luptă cu întreg Occidentul și că această bătălie nu poate fi câștigată doar cu armele convenționale, motiv pentru care singura soluție este utilizarea armelor nucleare.

Citește și: „Victimele au între patru și 80 de ani”. Soldații ruși au abuzat o fată de patru ani, de față cu părinții ei. Metodele barbare la care rușii apelează, pentru a induce teroarea în civilii din Ucraina

„Avem arme nucleare pentru asta. Le-am construit special pentru astfel de situații”, a declarat Alexandr Kodakovski.

UPDATE ORA 08:30. Statele Unite ale Americii vor trimite un sistem de apărare în Ucraina

Statele Unite ale Americii se pregătesc pentru a trimite un sistem de apărare antirachetă Patriot, în Ucraina. Demersurile sunt aproape gata și, potrivit unor oficiali americani, decizia urmează să fie anunțată în viitorul apropiat.

UPDATE ORA 08:00. Armata din Ucraina a respins mai multe atacuri ale armatei rusești

Conform The Kyiv Independent, armata din Ucraina a respins mai multe atacuri ale armatei ruse, în apropiere de aproximativ 10 așezări din: Donețk, Lugansk și Harkov.

Citește și: O femeie de 89 de ani, în scaun cu rotile, a fost agresată și a primit dreptul de a fi eutanasiată după ce și-a văzut agresorul încarcerat

Mai mult decât atât, armata lui Zelenski a mai lovit și două puncte de control ale rușilor, dar și patru concentrări de echipament militar.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.