„Nu coborâți, dacă vreți să trăiți”. O familie din județul Dâmbovița a fost jefuită de aceiași hoți care au spart casa și în prima parte a anului

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 sep 2023, 01:30

„Nu coborâți, dacă vreți să trăiți”. O familie din județul Dâmbovița a fost jefuită de aceiași hoți care au spart casa și în prima parte a anului

Sursa: Observatornews.ro

O familie din Crevedia, județul Dâmbovița, a retrăit clipele de coșmar de acum șapte luni, atunci când aceiași hoți au spart, din nou, casa, deoarece polițiștii nu i-au prins în atâta timp.

În timp ce proprietarii casei și cei doi copii mici ai lor dormeau la etaj, aceiași hoți care le-au mai spart casa și acum mai bine de o jumătate de an au atacat din nou, în județul Dâmbovița.

Hoții au spart casa unei familii din județul Dâmbovița de două ori în același an

Hoții au acționat în timpul nopții, în timp ce toți aflați în casă dormeau, mai ales că știau foarte bine cum stă treaba, căci era a doua lovitură pe care o dădeau în casa respectivă.

Proprietarii au auzit zgomotul de la parter și, când au vrut să coboare, au fost amenințați cu moartea de către hoți, motiv pentru care nu au putut face nimic în această privință.

Citește și: Echipaj de poliție, atacat cu pietre și cu un topor de către un bărbat din Dolj. Bărbatul avea un ordin de protecție provizoriu

Infractorii au acționat după ora patru dimineața, iar dovezile au fost filmate de o cameră de supraveghere care era montată în locuință.

Mai mult decât atât, conform observatornews.ro, hoții au comunicat, în tot acest timp, cu ajutorul unor căști audio.

Potrivit spuselor proprietarului, acesta i-a auzit când au intrat în casă, dar și când cotrobăiau înăuntru și au reușit să plece cu o geantă în care se aflau un laptop și un portofel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu coborâți, dacă vreți să trăiți”

Dându-și seama că proprietarul a auzit zgomotul de la parter, hoții au trecut la amenințări, pentru a se asigura că își vor putea face treaba liniștiți, fără să fie deranjați.

Normal că s-au speriat. Au spart ușa. Nu vreți să știți groaza... Am mai trăit-o și în noaptea de Înviere.

Atunci a fost chiar un noroc de la Dumnezeu, că aveau copiii mei un cățel în casă și i-a alertat”, a spus bunicul familiei atacate, conform sursei menționate anterior.

Hoții nu s-au mulțumit cu bunurile furate din locuință și, dacă tot au trecut pe lângă una dintre mașinile care se aflau în curte, s-au gândit să o spargă și pe ea, în căutarea a ceva care să le facă cu ochiul.

Citește și: Cine este tânărul în vârstă de 14 ani din Bihor care a jefuit opt case și s-a lăudat pe Internet cu isprava lui. Întreaga comună este terorizată

Întâmplarea a ajuns și la urechile vecinilor, iar aceștia au declarat că le este frică de ceea ce s-ar putea întâmpla, dar speră ca ei să fie feriți de astfel de evenimente.