Baterii auto inclusiv pentru mărci de lux – un furnizor profesionist răspunde tuturor nevoilor clienților!

Author: Alina Petre

Chiar și cele mai performante baterii auto au o durată de viață limitată și vine momentul în care ele trebuie schimbate. Pentru a nu fi luat prin surprindere și pus într-o situație dificilă, este nevoie să recunoști semnalele care îți arată că vei avea nevoie de un acumulator nou. De asemenea, ideal este să identifici din timp un furnizor profesionist, capabil să acopere toate nevoile clienților.

Semne că viața unei baterii auto se apropie de sfârșit

Pornirea lentă și greoaie a motorului la rotirea cheii în contact reprezintă cel mai evident semn, recunoscut ca atare de toți șoferii, că acumulatorul nu mai face față. În general, într-o astfel de situație apar și zgomote neobișnuite, în timpul manevrei de pornire.

Un alt avertisment frecvent este reprezentat de intensitatea redusă a farurilor. Devine cât se poate de clar că problema e provocată de baterie dacă luminozitatea se reduce și mai mult în momentul în care este pornit un alt consumator de curent electric, precum CD-playerul sau instalația de climatizare.

Apariția unui miros de sulf în mașină reprezintă un alt semnal că în curând va trebui să achiziționezi un acumulator nou pentru mașină. Același lucru se poate spune și dacă descoperi că cel vechi are carcasa umflată sau deteriorată.

Aprinderea martorului de bord care indică starea unei baterii auto, existent la majoritatea modelelor noi de mașină, înseamnă de asemenea că trebuie să te pregătești de o astfel de investiție.

Toate serviciile oferite de un furnizor profesionist

O companie care livrează baterii auto la domiciliu se remarcă atât prin promptitudinea cu care îndeplinește nevoile clientului, cât și prin faptul că oferă un pachet complet de servicii.

În momentul în care primesc telefonul de la client, specialiștii decid, împreună cu acesta, care este tipul de acumulator necesar, în funcție de mai multe criterii. Pentru a lua decizia corectă, se raportează la dotarea originală a mașinii, la capacitatea cilindrică a motorului sau la combustibilul folosit. De asemenea, se ține cont de existența eventuală a unor consumatori electrici suplimentari față de dotarea standard și de regimul de exploatare a autoturismului.

După efectuarea alegerii, bateria este livrată în cel mai scurt timp posibil și apoi instalată, după verificarea instalației electrice cu un tester autorizat. Ulterior, sunt oferite și servicii de garanție.

Baterii auto pentru mărci de lux

În magazinul online NeoBat.ro puteți găsi modele de acumulatori potrivite pentru orice tip de autoturism, inclusiv pentru mărcile de lux.

De exemplu, produsele recomandate pentru diferitele modele Mercedes se remarcă prin fiabilitate absolută și printr-o mare putere de reîncărcare. Printre ele se remarcă modelul Varta Blue Dynamic 80 Ah, care asigură o pornire superioară și se distinge printr-o durată de viață sporită. Se reîncarcă rapid și are o rezistență deosebită la coroziune, fiind potrivită pentru performanțele excepționale ale automobilelor de lux.

Vizitează magazinul online NeoBat.ro și vei găsi baterii auto potrivite pentru orice model de mașină, oferite de firme prestigioase, precum Varta, Bosch sau Rombat! Indiferent dacă te afli la volanul unui BMW, al unui Audi, Mercedes, Land Rover, Jaguar sau al oricărei alte mașini, vei recunoaște calitatea și profesionalismul!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.