De ce ai nevoie de tractare auto ?

Author: Alina Petre
Actualizat: 14 dec 2022, 13:22

În viață întâmpinăm diverse situații neprevăzute, însă pentru a depăși cu ușurință obstacolele, este important să știm să cerem ajutor și mai ales cui îl cerem. Oricât de bun șofer ești, mașina este un mecanism care, la un moment dat, dă greș. Chiar dacă știm să o reparăm când se strică, uneori este mai util să cerem ajutor specializat. În acest articol discutăm despre importanța persoanelor specializate și locul ideal de unde să cerem ajutor.

Tractari auto non stop

            Tractarea auto presupune ridicarea mașinii de pe domeniul public, așezarea ei pe o platformă auto specializată în transportul autovehiculelor și mutarea ei în alt loc, precum locuința personală a clientului, un service auto, un sediu RAR etc. Pentru a întreprinde această activitate, ai nevoie să apelezi la o firmă de tractări auto, iar o astfel de firmă este Alotractari. Pentru că este important ca platforma să ajungă cât mai rapid la tine, apelează la o firmă care dispune de o flotă auto suficientă și de numeroase parteneriate pentru zonele în care nu are autospeciale. Același principiu este aplicat și de Alotractari, care dispune de 12 autospeciale, pentru greutăți diferite. Apoi, acesta a încheiat parteneriate atât în București, unde sunt peste 30 de colaboratori, cât și înafara Capitalei, unde există peste 200 de parteneriate încheiate. Aceste cifre plasează Alotractari în topul firmelor de tractari auto Bucuresti din România, nemaivorbind de faptul că această firmă îți poate aduce mașina dacă ea se află în străinătate, în țări precum Franța, Germania și Belgia.

            Atunci când mașina nu mai circulă în siguranță, mai bine apelăm la profesioniști care să o transporte la un service specializat. Chiar dacă deținem cunoștințe de mecanică sau electrică, suntem oameni și putem greși. Pentru a evita astfel de situații neplăcute în care mai rău complicăm decât reparăm, apelăm la Alotractari si ne lăsăm pe mâini bune.

Servicii complexe în cele mai mari orașe din România

            Alotractari este parte din WLC GROUP, care prestează mai multe servicii din domeniul auto, precum ,,Rent a car” sau alternative la leasingul auto. Deși sunt prezenți în toată țara, Alotractări au cea mai multă activitate în orasele mari, precum București, Timișoara, Brașov, Constanța, Cluj și Iași. Pentru zonele unde nu au acoperire, există parteneriate cu alte firme de tractări auto, care ajung în aproximativ 30 de minute în locația pe care o semnalezi.

            Pentru a avea parte de o experiență fructuoasă, este imperios necesar să comunici câteva informații simple despre contextul în care te afli. Suni la numărul de telefon 0219936 și îi comunici angajatului din centrală locația cât mai exactă în care te afli, starea mașinii și ce problemă crezi că ar avea și greutatea autoturismului. Ultimul aspect este important pentru angajații de la tractari auto fiindcă așa vor alege platforma ideală pentru mașina ta.

În domeniul tractărilor auto, costurile se calculează în funcție de câteva variabile, pe care le vom explica în continuare. Prețul pentru tractarea auto propriu-zisă se calculează, în primul rând, după zona geografică, fiindcă Bucureștiul are alte prețuri în comparație cu restul țării. Odată ce s-a comunicat locația, se calculează distanța dintre platforma de tractare și client și, apoi, dintre locația ridicării mașinii și destinația finală. Prețurile înafara Capitalei pornesc de la 1,5 RON/km și pot trece și de 2,5 RON/km dacă sunt cerinte mai complexe, precum starea mașinii, gravitatea problemei sau gabaritul.

            Un alt cost important din această situație este cel care se impune pentru repararea mașinii la service, dacă aceasta este destinația finală a mașinii. Un avantaj pe care Alotractari îl oferă în detrimentul concurenței este posibilitatea de a beneficia de tractare gratuită dacă destinația este un service-partener Alotractari. Aceste service-uri lucrează non-stop și oferă servicii mecanice, electrice, de vopsitorie și tinichigerie. Unele dintre ele oferă chiar diagnoza gratuită. 

            Avantajul dacă alegi Alotractari este că primești reduceri și discounturi mulțumitoare. De exemplu, dacă programezi tractarea cu cel puțin 3 zile înainte, plătești cu 10% mai puțin. La fel și dacă alegi să-ți parchezi mașina la aeroportul Otopeni, în parcarea privată Park4fly. Dacă ești client Alotractari, poti folosi codul de reducere disponibil pe site.

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.