Daniela Condurache vârstă. Câți ani are îndrăgita cântăreață de muzică populară

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 sep 2023, 01:40

Ce vârstă are Daniela Condurache 

Sursa: captura youtube

Când vine vorba despre vârstă, Daniela Condurache reușește să mascheze foarte bine trecerea timpului, astfel că multe persoane sunt mirate atunci când artista dezvăluie câți ani are. Cum reușește să se mențină în formă?

Daniela Condurache pare neschimbată ori de câte ori apare în fața publicului, indiferent dacă o face prin intermediul emisiunilor de televiziune sau pe scenă. Iată ce vârstă are cântăreața de muzică populară Daniela Condurache.

Câți ani are Daniela Condurache? 

Daniela Condurache, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, reușește să se mențină în formă, astfel că atunci când îți dezvăluie vârsta din buletin, artista îi surprinde pe cei din jur.

Daniela Condurache s-a născut pe 4 octombrie 1956, astfel că în 2022, artista a împlinit vârsta de 66 de ani. Cu toate acestea, Daniela Condurache este într-o formă fizică de invidiat, nu are operații estetice, iar tenul ei arată în continuare impecabil, fără riduri adânci sau alte imperfecțiuni. 

Când vine vorba despre secretele de frumusețe ale Danielei Condurache, se pare că artista reușește să se mențină în formă fiind tot timpul pozitivă.

În plus, deși nu de puține ori a dezvăluit că este gurmandă și că preparatele din zona Moldovei sunt pe gustul ei, artista are grijă la alimentație și încearcă să rămână activă. În trecut, Daniela Condurache și buna ei prietenă, Irina Loghin, au ținut o cură de detoxifiere, moment în care au slăbit mai multe kilograme. Cele două artiste de muzică populară au dezvăluit, la acel moment, că nu fac acest lucru doar pentru a arăta impecabil, ci și pentru sănătate, dorindu-și să fie în formă maximă.

Citește și: Daniela Condurache copii. Care este adevăratul motiv pentru care nu a devenit mamă: „Am multe regrete”

Cine este, de fapt, Daniela Condurache? 

Daniela Condurache este o interpretă de muzică populară din zona Moldovei. De-a lungul celor peste 30 de ani de carieră, artista a reușit să câștige simpatia publicului, purtând cu mândrie portul popular din Moldova și interpretând cântecele specifice zonei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniela Condurache s-a născut pe 4 octombrie 1956,  în Stâncești, Botoșani. Aceasta a câștigat mai multe premii de-a lungul timpului, inclusiv Festivalul – Concurs Național al Interpreților Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase”.

Daniela Condurache și-a dorit să fie pe scenă încă de la o vârstă fragedă. Într-un interviu mai vechi, cântăreața de muzică populară a dezvăluit că încă de pe vremea când nu știa să vorbească foarte bine își dorea să fie artistă. Daniela Condurache își amintește că a muncit foarte mult pentru a-și construi o carieră în acest domeniu și că participa la toate concursurile, artista simțindu-se foarte bine pe scenă.

„S-o luăm de la începuturi. Când aveam 3 ani, nu puteam să vorbesc bine şi, când mă întreba cineva ce vreau să mă fac, îi spuneam „atită” (n.r.- artistă). Am avut o copilărie şi frumoasă, dar şi chibzuită. Mama, săraca, era cu treburile şi necazurile sale, s-a chinuit cu părinţii îngrijiţi la pat o perioadă. Nu pot spune că ne-a lipsit strictul necesar, dar ştiam să preţuim fiecare lucru care ni s-a dat. Începând de la 5 ani, eu am fost preşcolară la Şcoala de Muzică din Botoşani, unde mă ducea mama de două ori pe săptămână. N-am visat că o să ajung ceea ce sunt, dar dorinţa mea dintotdeauna era să fiu pe scenă. Nu conta că recitam sau cântam muzică uşoară. La toate serbările din sat, comună, apoi la şcoala de muzică, eram spaima celorlalţi copii, fiind prima la toate concursurile. Erau şi copii cu posibilităţi, care făceau meditaţii la diverse instrumente.”, a dezvăluit artista pentru taifasuri.ro. 

Talentul l-a moștenit de la ambii părinți, iar debutul pe scenă a avut loc în anul 1975, atunci când artista a apărut pentru prima oară la TV. 

Daniela Condurache și-a dedicat întreaga viață carierei și a făcut sacrificii mari pentru a ajunge să fie cunoscută și iubită de public. Tot timpul pe drumuri, cu un program haotic, artista și-a neglijat viața personală, astfel că a ajuns să divorțeze și nu a devenit mamă. 

Interpreta de muzică populară Daniela Condurache este invitată în ediția de duminică, 18 decembrie 2022, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Aceasta va răspunde întrebărilor pe care i le va adresa Denise Rifai, lăsându-i pe cei de acasă să o cunoască așa cum este ea în realitate. 

Citește și: Daniela Condurache BIOGRAFIE. Vârstă, copilărie, familie, studii, carieră și avere. Lucruri neștiute: Este agent-șef principal în Poliție și îi este frică de zborul cu avionul