Exclusiv! Otilia Bilionera, cerută de nevastă. Cântăreața se mărită cu iubitul turc: "Mă sperie, ce-i drept. Nu imi plac nunțile"

Autor: Alice Popescu
Otilia Bilionera a fost ceruta de nevasta de iubitul turc
Sursa: Instagram

Otilia Bilionera a fost ceruta in casatorie de iubitul turc si in curand isi va oficializa relatia, insa a vrut sa tina totul secret.

Otilia Bilionera și-a dorit să se mărite în secret cu iubitul turc, însă, se pare, presa tabloida din Romania a aflat că artista urmează să își puna pirostriile și deja au apărut articole despre acest subiect. Întrebată în cadrul unui interviu pentru wownews, artista a recunoscut că a fost ceruta de sotie și că urmează și nunta, însă acest lucru o cam sperie pentru că își dorește și un anumit gen de libertate, iar statutul de sotie nu îi vă mai permite acest lucru, mai ales că e vă caatori și cu un bărbat turc.

Otilia Bilionera, ceruta de sotie de catre iubitul turc

Citește și: Exclusiv! Ce planuri are Denise Rifai de Sărbători. Care sunt tradițiile pe care moderatoarea TV le respecta cu sfințenie și ce își dorește să îi aducă Moș Crăciun

Am vrut să țin secret, să uimesc pe toată lumea. S-a întâmplat totul foarte repede și sunt și eu luată așa prin surprindere, nu știu ce se întâmplă.

Într-adevăr se vorbește despre nuntă, nu îmi vine să cred că se întâmplă. Deocamdată sunt într-o relație, dar se vorbește că s-ar putea să mă mărit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când aud de măritiș, încep să...Îmi place să fiu cu cineva ca și cum aș fi măritată, dar totuși să nu fiu legată de tot. Mă sperie ce-i drept, nu-mi place. Nu-mi plac nici nunțile, dar va trebui să le fac într-o zi. Cred că e timpul.", a declarat Otilia Bilionera.

Otilia Bilionera, nunta mixta

Artista a povestit in mare pentru canalul wownews si cam cum va arata nunta caci este hotarata sa pastreze si traditiile moldovenesti, dar si pe cele din Turcia ca totul sa fie pe placul invitatilor si nimeni sa nu se supere: "Dacă va fi să fac nunta, va trebui să împac pe toată lumea. O să fac o nuntă mixtă: jumătate turcească, jumătate moldovenească și toată lumea este fericită,"  a

mărturisit Otilia Bilionera.