Program TV „Infidelul”. Vezi online live episodul 41, subtitrat în limba română VIDEO. Volkan și Aras luptă pentru inima frumoasei Asya

Autor: Bianca Hriscu

Volkan nu poate accepta că a pierdut-o pe Asya

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D vineri, 16 decembrie 2022. Urmărește episodul 41 al serialului și online, live pe kanald.ro.

În episodul 41 al serialului turcesc „Infidelul” lupta dintre Volkan și Aras este din ce în ce mai dură. Cei doi bărbați își doresc să îi câștige inima frumoasei Asya. 

Ce se va întâmpla în episodul 41 al serialului turcesc „Infidelul”?

Volkan și Aras vor ajunge din nou față în față, de această dată purtând o discuție serioasă cu privire la femeia pe care amândoi o iubesc: Asya.

Aras este hotărât să lupte pentru inima femeii care i-a fost alături în cele mai grele momente, indiferent de cât de greu ar fi acest lucru. Volkan, fostul soț al frumoasei Asya, nu vrea să se dea bătut. Conștient că o poate pierde pe femeia pe care a avut-o, dar căreia i-a trădat sentimentele în momentul în care a decis să aibă o relație în paralel, Volkan este dispus să facă orice pentru a-i recâștiga încrederea.

Bărbatul o va pune în temă pe Asya cu privire la planurile sale, însă va primi o adevărată lovitură din partea acesteia. Femeia îi va spune că Aras va face parte din viața ei, așa că ar fi bine să se obișnuiască cu prezența lui. 

Asya și Aras sunt din ce în ce mai apropiați și se comportă ca un cuplu, fără să știe că acțiunile lor sunt urmărite din umbră și de soția lui Aras.

Femeia nu vrea să renunțe la soțul ei, astfel că este gata să lupte pentru a-i demonstra acestuia că locul lui este în continuare lângă ea.

Între timp, Ali, băiatul cuplului Volkan și Asya, are probleme serioase la școală și între el și un alt coleg va izbucni un conflict violent. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum vor evolua lucrurile între Aras și Asya, dacă vor forma cei doi un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, dar și dacă problemele lui Ali îi vor aduce din nou aproape pe Volkan și Asya poți vedea în episodul 41 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Aras din serialul Infidelul, pasiune uluitoare! Iată cu ce se ocupă chipeșul actor Berkay Ateş, când nu se află pe platourile de filmare!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” este difuzat la Kanal D de două ori pe săptămână, în serile de vineri și sâmbătă, începând cu ora 20:00. Acest serial face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este o poveste impresionantă despre infidelitatea în cuplu.

Asya și Volkan ajung să se despartă din cauza relației extraconjugale a acestuia, dar în cele din urmă, el realizează greșeala pe care a făcut-o și este gata să se întoarcă în brațele soției. Rămâne de văzut care va fi deznodământul acestei povești și ce preț va fi nevoit să plătească Volkan pentru greșelile din trecut.

Fiecare episod al serialului „Infidelul” poate fi urmărit și online, live, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.     

Citește și: Cine este și câți ani are seducătoare Leyla, noul personaj din serialul Infidelul? Iată cum a arătat celebra Asli Orcan în rochie de mireasă și cine este celebrul actor care i-a devenit soț!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.