De ce a plecat, de fapt, logodnica lui Culiță Sterp la Istanbul singură: "Asta n-am mai văzut-o în viața mea până acum!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 dec 2022, 08:01

De ce a plecat iubita lui Culita Sterp singura la Istanbul

Sursa: Captură YouTube

Iubita Lui Culita Sterp a povestit pe lanrg de ce a plecat in Turcia si prin ce a trecut imediat cum a ajuns la hotelul la care s-a cazat.

Logodnica lui Culita Sterp e pusa pe fapte mari și la cât de minuțioasă și ambițioasă s-a dovedit punând la spate toate lucrurile negative care s-au spus despre familia ei, nu e de mirare că vă ajunge foarte de parte pe plan profesional. Acuzata de foarte multe ori că sta pe banii lui Culita și primind numeroae comentarii în acest sens, iată că frumoasa blonda a închis gura tututor desi nici nu era nevoie de vreo explicație. 

Iubita lui Culita Sterp dezvaluie motivul plecarii de acasa

Citește și: Culiță Sterp, bătut în plină zi de mama Geta cu furca: "Aoleu, Doamne, doar așa poate ajunge la tine!"

Astfel, iubita cântărețului a povestit exact motivul pentru care a plecat pentru câteva zile de acasă lasandu-l pe Milan în grija viitorului ei soț și ce a făcut la Istanbul: "Sunt în Istanbul pentru că are loc cel mai mare congres și târg cu furnizori din țoață lumea în industria de copii.

Am venit să vedem ce furnizori mai găsim de materiale, de produse...O să fie și din Olanda, Portugalia, America Latina, inclusiv coferinte legate de trenduri, de asta am venit, sunt singura, mă rog, cu o prietena, asistenta mea, dar nu sunt cu niciun membru al familiei, însă am venit în interes de business.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp, avertisment dur pe o rețea de socializare: "Vă fură banii, sunt niște escroci ordinari care așa fac!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Logodnica lui Culita Sterp: "Asta nu am mai văzut-o până acum în viața mea" 

Frumoasa logodnica a lui Culita Sterp a avut parte și de o mica "surpriza" destul de neplăcută la hotelul la care s-a cazat, de altfel, unul luxos după cum s-a putut observa și din imaginile făcute chiar de ea. Se pare că la recepție, nu se putea achita decât cu bani cash sau cu un anumit tip de card pe care ea nu îl avea, așa că managerii hotelului au decis să puna lacat pe minibarul din camera: "Nu

stiu daca ați mai întâlnit, eu nu am mai întâlnit în viață mea așa ceva...ne cereau un depozit la recepție și nu acceptau decât cash și le-am zis că nu aveam, de fapt era pentru minibar. L-au închis cu lacătul, asta nu am mai văzut-o până acum în viața mea, dar au fost foarte drăguți și managerii s-au oferit în dimineața asta s-au oferit să ne deblocheze minibarul și să ne facă un upgrade la camera..."