Daniela Condurache, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai mare spaimă trăită în avion! „Am făcut un atac de panică ce nu mă părăsește” Iată ce a pățit celebra artistă la întoarcerea din Australia!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 dec 2022, 14:12

Artista Daniela Condurache a vorbit deschis în platoul emisiunii 40 de întrebări, despre momentele importante din viața sa.

Daniela Condurache este considerată una dintre cele mai de seama reprezentate ale cântecului popular moldovenesc. În cei 47 de ani de carieră strălucită, îndrăgită artista a cucerit publicul cu piesele sale care au ajuns la sufletele românilor în cadrul concertelor sau a emisiunilor televizate. Cu un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru folclor, Daniela Condurache s-a dedicat trup și suflet carierei sale, lăsând pe plan secundar viață personală.

Daniela Condurache, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai mare spaimă trăită în avion

Invitată în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, renumita Daniela Condurache a făcut dezvăluiri impresionante din culisele carierei sale, însă a povestit și momente tulburătoare care i-au marcat viață profund. O astfel de întâmplare s-a petrecut cu ani în urmă, pe când se întorcea dintr-un turneu în Australia.

„Am făcut un atac de panică ce nu mă părăsește! Din această cauză când am avut un spectacol cu Corina Chiriac la Roma, eu am făcut trei zile cu autocarul, în timp ce ea a zburat două ore!”, a subliniat Daniela Condurache.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a mărturisit că a trăit cea mai mare spaima a vieții sale, în timpul zborului, când avionul în care se află a căzut în gol 2000 de metri și a făcut un atac de panică teribil, pe care îl retrăiește

și astăzi, când este nevoită să zboare cu avionul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Din când în când, la un interval de ani, mă urc în avion când sunt pusă în față faptului împlinit! Însă tot într-un turneu cu nasa mea, Laura Lavric, am

plecat din Iași, am dormit la dansa, ne-am trezit dimineață, am plecat la aeroport, toate bune și frumoase! Nasa mea încurajându-mă: «Hai, mergem, hai că nu se întâmplă nimic! Dacă ferească Dumnezeu murim, murim împreună! Ce ai atâta frică?» Îmi fac vânt eu frumos, mergem la aeroport, întru și stand la rând la bagaje, am început să-mi transpire mâinile, am început să tremur și să mă ia toate căldurile și am avut nevoie de asistență medicală! M-am urcat în avion, dar numai Dumnezeu știe cum! Eu în avion citesc numai cărticele de rugăciuni! Nu am treaba cu nimeni! Nu vorbesc cu
nimeni! Întrebați-l și pe Marcel Pavel!”
, a spus artista Daniela Condurache la 40 de întrebări.

Citește și: Daniela Condurache a dezvăluit cu ochii în lacrimi de cine îi este cel mai dor! „În fiecare zi le aprind lumânări, mă închin și stau de vorba cu ei!”

Citește și: Motivul pentru care Daniela Condurache a divortat: ''Mi-a fost rușine'' Care este motivul pentru care interpreta de muzică populară nu s-a mai căsătorit niciodată