Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 21, subtitrat în limba română VIDEO. Harika și Suzan ajung în stradă

Autor: Bianca Hriscu

Suzan, nevoită să îi ceară ajutorul lui Ömer 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D este difuzat un nou episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 21 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” se anunță unul plin de suspans. Cei patru frați rămași orfani întâmpină noi dificultăți, în timp ce Harika și Suzan ajung în stradă și sunt nevoite să îi ceară ajutorul lui Ömer. 

Ce urmează în episodul 21 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Situația este din ce în ce mai tensionată pentru Asiye, Ömer și Emel, totul după ce fratele lor mai mare, Kadir, a ajuns la închisoare.

Acesta este acuzat pentru tentativă de omor. Erhan se află în spital, în stare foarte gravă, totul după ce a fost împușcat de maleficul Akif Atakul. Evident, bărbatul a încercat să își șteargă urmele și să scape și de această dată de acuzații, iar pentru că tânărul Kadir și-a făcut apariția la locul faptei, el este principalul suspect.

Doruk știe tot adevărul despre ceea ce s-a întâmplat și încearcă să își facă tatăl să își recunoască fapta, astfel încât Kadir să poată fi eliberat.

Acesta din urmă nu se va lăsa bătut și le va promite fraților săi ca va face tot posibilul pentru a-i proteja, chiar dacă se află după gratii. Kadir speră ca adevărul să iasă la iveală și să se demonstreze că este nevinovat. Între timp, acesta va avea parte un conflict în închisoare, iar viața îi va fi pusă în pericol. 

Tot în pericol va fi și micuța Emel.

Aceasta se va urca pe acoperișul orfelinatului, moment în care se va dezechilibra, fiind la un pas să pice de la înălțime.

Probleme mari nu au doar cei patru frați, ci și Suzan și Harika. Cele două se confruntă cu probleme financiare mari și ajung în stradă. Suzan îi va cere ajutorul lui Ömer, fiul său, astfel că sunt șanse mari să ajungă să locuiască alături de cei patru frați.

Cum va reacționa Harika în momentul în care mama ei îi va face o asemenea propunere, dar și ce se va întâmpla cu Kadir și Emel poți vedea în episodul 21 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, tânăra actriță Damlasu İkizoğlu!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00.

Serialul poate fi vizionat și online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.    

„Totul pentru familia mea” este un serial turcesc care prezintă povestea de viață emoționantă a patru frați, Kadir, Asiye, Ömer și Emel. Cei patru ajung să rămână singuri, totul după ce Akif Atakul le ucide părinții. Dragostea care există între ei îi ajută să depășească orice obstacol, cei patru frați făcând eforturi mari pentru a supraviețui, având în vedere că nu au parte de niciun ajutor.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, admirat de publicul din Spania! Iată cum a decurs călătoria făcută recent de celebrul actor Onur Seyit Yaran în Madrid și cum a fost asaltat de fanii spanioli!