FineStore: Cadouri cu gust pentru gazde. Ce băuturi duci în vizită de sărbători?

Author: Alina Petre

Indiferent că ai fost invitat de sărbători să petreci alături de membrii familiei, socri, nași sau de prieteni dragi, un lucru este cert: nu-ți poți face apariția cu mâna goală! Iar dacă doar gândul să intri în magazine în această perioadă îți dă fiori din cauza agitației specifice, ai alternativa să comanzi un cadou inspirat din confortul casei tale, la preț decent, cu livrare rapidă și chiar gratuită! Toate aceste avantaje le poți descoperi pe FineStore.ro!

Pentru a face impresie bună, te poți oferi să scapi gazda de o grijă și să cumperi tu băuturile alese, pe care le veți ciocni la masa festivă. Și cum baza meniului românesc o reprezintă carnea roșie, este bine să ai neapărat în vedere licoarea care se asortează perfect cu aceste preparate, și anume vinul roșu. Nimic nu ar fi potrivit în acest context decât un vin Masi, descris de Ernest Hemingway însuşi ca "un vin roşu proaspăt şi uşor, prietenos ca locuinţa celui mai bun prieten".


Băuturi alese pentru gazde deosebite


Dacă ți-ai propus ca de această dată să-ți răsplătești gazdele pentru surprizele culinare cu care te întâmpină an de an, le poți oferi în dar un set complet de cocktail pentru a avea la un loc toate ingredientele preparării celebrului Hugo Cocktail, cu care să vă delectați cu toții la un pahar de vorbă!


Iar dacă vrei să-i oferi un moment de răsfăț bineritat celei care zile întregi s-a pregătit pentru întâlnirea festivă, o poți surprinde cu o băutură ce îndulceşte cu aroma sa momentele de relaxare şi domină prin efervescenţă orice degustare, precum spumantul Foss Marai, ori Canevel, definit de un perlaj dens, fin şi elegant, dar vibrant în acelaşi timp.


Celui care a ținut cu tot dinadinsul să petreceți sărbătorile împreună îi poți mulțumi pentru invitație într-un mod autentic, cu o sticlă de licoare perfect armonizată, care etalează intensitate şi mult rafinament în degustare, precum romul AH Riise. O altă opțiune ar fi o sticlă de Mont Blanc, care reflectă atât lifestyle-ul actual, cât şi tradiţiile vechi de generaţii.


Nici o sticlă de whisky nu este o idee nepotrivită. Ba, din contră. Kamiki, de exemplu, oferă o degustare pur satisfăcătoare chiar şi pentru cele mai pretenţioase gusturi, iar Nucky Thompson va completa atmosfera de sărbătoare cu arome ample de plăcintă cu mere, complimentate cu iarbă neagră şi accente de migdală.


În funcție de meniu și de preferințe, pe FineStore găsești mii de produse 100% originale. Printre brandurile cunoscute la nivel mondial, în oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România se regăsesc și Mozart, Shanky's Whip, Tequila Rose, Disaronno, Frapin, Bruno Vespa, Masi, Matusalem, Dictador, Au Vodka, June by G’Vine sau Padre Azul, de exemplu. Este bine de știut că, pentru orice nelămurire în alegerea produselor tale preferate, poți miza pe suportul și sfaturile experților FineStore direct în magazinul fizic, situat în Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, sau telefonic, dacă faci cumpărături online! Sărbători cu bine!