Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 23, subtitrat în limba română VIDEO. Doruk își schimbă radical comportamentul față de Asiye

Autor: Bianca Hriscu

Doruk Atakul, hotărât să o facă pe Asyie să sufere

Sursa: Captură KANAL D

Miercuri seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 23 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul cu numărul 23 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” aduce schimbări radicale în viețile personajelor principale. Între Doruk și Asyie apar probleme din ce în ce mai mari, Akif Atakul primește o lovitură puternică, iar între cei patru frați rămași orfani apar din nou tensiuni.

Ce urmează în episodul 23 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Separarea dintre Doruk și Asyie a surprins pe toată lumea, având în vedere că cei doi păreau să se înțeleagă foarte bine.

Dezamăgit, Doruk își va propune să îi demonstreze lui Asyie că nu suferă absolut deloc și că este gata să își trăiască viața în adevăratul sens al cuvântului. Tânărul va reveni al vechile obiceiuri și se va comporta destul de urât cu Asyie, făcându-o pe aceasta din urmă să sufere cumplit.

„Ar trebui să mă distrez de acum înainte, să nu mai sufăr. Sunt iar așa, vechiul Doruk Atakul e online.”

, va spune Doruk. 

Între Kadir, Omer, Emel și Asiye vor apărea noi tensiuni, de această dată din cauza lui Cemile. Planul celor patru frați de a-și întemeia o afacere a fost dat peste cap după ce Cemile le-a furat banii. Omer o va pune la zid și va intra în conflict direct cu fratele său mai mare, Kadir, căruia îi va reproșa că nu face altceva decât să îi ia apărarea tinerei, în contextul în care ei au avut foarte mult de pierdut.

Probleme va avea și Akif Atakul. Acesta va primi o nouă lovitură, de această dată din partea lui Nebahat, soția sa, care îi va aduce o veste care îl va șoca pe bărbat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ce situație complicată se va confrunta Akif Atakul, dacă mai are vreo șansă povestea de iubire dintre Doruk și Asyie, dar și dacă își vor rezolva cei patru frați neînțelegerile poți afla urmărind episodul 23 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Cemile din serialul Totul pentru familia, apariție uluitoare dincolo de platourile de filmare! Iată cum arată tânăra actriță Nilsu Yilmaz fără machiaj!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

„Totul pentru familia mea” este un serial îndrăgit de telespectatorii Kanal D și care reușește să îi țină pe aceștia în fața micilor ecrane de luni până joi, începând cu ora 20:00. Acest serial prezintă povestea impresionantă a patru frați, Kadir, Omer, Emel și Asiye, care rămân orfani. Părinții lor sunt uciși de Akif Atakul, însă bărbatul reușește să își acopere foarte bine urmele, astfel că se află în continuare în libertate, încercând să își protejeze cât mai bine secretul.

Serialul „Totul pentru familia mea” reunește actori de top din cinematografia turcă, dar și tineri aflați la început de drum, dar care sunt foarte talentați. Serialul care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Episoadele pot fi vizionate accesând https://www.kanald.ro/live.html.      

Citește și: Emel din producția Totul pentru familia mea, momente hazlii alături de colegii săi, pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă micuța Aylin Akpinar în compania celor trei frați din serial!