Exclusiv! George Zănoagă a acceptat să lupte în cușcă cu Bobicioiu. Cum a trecut peste conflictul cu Simina Loica

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 dec 2022, 14:08

George Zanoaga a aplanat conflictul cu Bobicioiu

Sursa: Instagram

George Zănoagă este pregătit să lupte în cușcă cu Alex Bobicioiu care la rândul lui a acceptat noua provocare.

George Zănoagă spune că este onorat să intre în cușcă în Galele RXF și mai mult așteaptă meciul cu Alex Bobicioiu cu care spune că nu are nimic de împărțit: "Eu mi-aș dori să se contretizeze. Vreau că mulți copii să se apuce de acest sport de contact pentru că ajuta și pe plan fizic cât și pe cel psihic. Eu am publicul meu, el pe al lui.

Eu am zis că accept aceasta lupta."

George Zanoaga ar putea lupta in cusca cu Bobicioiu

Citește și: Exclusiv! Simina Loica îi ia apărarea Kingăi. Iubita lui Bobicioiu dezvăluie detalii despre adversara fostei concurente de la Casa Iubirii: "Bobi a avut o aventură cu ea!"

George recunoaște că au ieșit scântei atunci când Simina s-a despărțit de fratele lui, însă lucrurile s-au calmat și acum au trecut și situația s-a calmat.

George a mai fost protagonistul unui scandal în urma cu puțin timp în momentul în care a făcut o postare care a vizat-o pe Simina. A fost vorba despre un mesaj în care s-a înțeles greșit ce a spus: "Ea a postat ceva pe story, însă eu nu am răspuns deloc pe Instagram. M-a sunat cineva și am dat un interviu. Tensiunile astea nu își au rostul. Este și cel mic la mijloc, Dominic.
Nu îmi doresc să creez tensiuni. Să fie ei sănătoși, să se bucure de viața asta."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George Zanoaga: ""Mi-am rupt degetul, m-am luptat cu el rupt, a dus la operație!" 

George a vorbit despre relația strânsă pe care copilul lui o are cu Dominic, fiul lui Zănoagă și al Siminei. Cei doi micuți sunt că frații având în vedere că diferență dintre ei este de doar 10 zile. Cât despre adversarul lui, George spune că nu îl sperie nimic având în vedere că are și o accidentare: "Mi-am rupt degetul, m-am luptat cu el rupt, a dus la operație!"

 

 

Taguri: