Asiye din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă superba actriță Su Burcu Yazgı Coşkun, când nu se află pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2023, 11:12
totul pentru familia mea Foto(4)

Su Burcu Yazgı Coşkun, alaturi de partenerul ei de platou din serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Su Burcu Yazgı Coşkun

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a remarcat drept una dintre cele mai talentate actrițe din tânăra generație, însă puțină lume știe că tânăra mai are o mare pasiune.

Su Burcu Yazgı Coşkun a cucerit publicul cu inteligența și talentul ei încă de când era doar o copila și avea 8 ani. Atunci a pășit pentru prima dată pe un platou de filmare, în distribuția serialului Karadayı, un rol destul de dificil pentru vârstă ei, însă căruia a reușit să îi facă față cu succes. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal Asiye.

Asiye din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită

Su Burcu Yazgı Coşkun a venit pe lume în anul 2004, sub o stea norocoasă, ce i-a călăuzit pașii spre o carieră de succes. Pentru că părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, micuța lor fiica a reușit să câștige castinguri importante pentru producții de amploare, care de-a lungul celor zece ani de activitate pe platourile de filmare i-au adus mari reușite în carieră și multe premii și distincții de seama, de care este foarte mândră.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Totul pentru familia mea! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superba și talentata Su Burcu Yazgı Coşkun, încă din anul 2017, când a jucat în serialul Povestea noastră, pe când avea doar 12 ani și de curând miniona actriță a revenit la Kanal D, în producția Totul pentru

familia mea, în care a dat viață personajului central Asiye, o tânără greu încercată de destin, care va lupta neîncetat sa își depășească prin propriile forte condiția sociala.

Dincolo de marea ei pasiune pentru actorie, Su Burcu Yazgı Coşkun a cochetat încă din perioada liceului și cu dansul sportiv, ajungând să îl practice la nivel profesionist în doar câțiva ani. De curând, frumoasă actrița a publicat pe contul ei de Instagram un scurt clip video în care apare dansând în sincron.

Citește și: Asiye Eren din serialul „Totul pentru familia mea”, schimbare de look. Ce face actrița Su Burcu Yazgı Coşkun atunci când vrea să își surprindă prietenii de pe instagram