Anisia Gafton recunoaște că-i verifică telefonul iubitului ei. Care este cel mai compromițător mesaj pe care l-a găsit

Autor: Madalina Maftei

Anisia Gafton recunoaște că-i verifică telefonul iubitului ei

Sursa: Captură YouTube

Anisia Gafton a vorbit deschis despre relația cu iubitul ei, ba chiar a dezvăluit că îi mai verifică telefonul din când în când.

Anisia Gafton este una dintre cele mai apreciate comediante de la noi. Pe lângă faptul că se bucură de un mare succes pe plan profesional, aceasta are și o relație frumoasă. Blondina se iubește cu Serghei, partenerul ei, de ani buni, însă, nu totul a fost roz în relația lor de la început, chiar actrița a recunoscut că îi verifică tot timpul telefonul, mai ales că la începutul relației au existat și situații mai delicate.

Anisia Gafton recunoaște că mai trage cu ochiul din când în când în telefonul iubitului 

Anisia Gafton a fost invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, care poate fi urmărită pe canalul de YouTube theXclusive, Anisia nu s-a abținut și a răspuns cu curaj la fiecare întrebare pe care i-a adresat-o Oana Radu.

Actrița a recunoscut că îi verifică telefonul iubitului ei iar, la un moment dat, a găsit și o serie de mesaje compromițătoare.

Totuși, pentru că acest lucru s-a petrecut când cei doi erau la început, vedeta spune că nu a fost deranjată, însă acum lucrurile ar sta total diferit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana Radu: „L-ai prins vreodată pe iubitul tău că te înșală?”
Anisia Gafton: „Nu, niciodată.”
Oana Radu: „Dar îi verifici telefonul?”
Anisia Gafton: „Normal, țin contabilitatea. Când mai doarme el lung, dacă primește vreun mesaj, eu să-i spun ce mesaj primește, ca orice femeie adevărată și independentă ce sunt.”
Oana Radu: „Ai găsit vreodată o discuție mai compromițătoare?”
Anisia Gafton: „La început mai găseam câte ceva, dar eram la început, încă nu ne obișnuisem cu relația.

Nu mă supăram pe atunci, fiecare era cu treaba lui, dar acum dacă aș găsi, l-aș sparge!”.

Citește și: Ar fi dispusă Anisia Gafton să joace într-un film în care să apară nud. Ce spune actrița despre o astfel de experiență

Este Anisia Gafton dispusă să facă pe detectivul pentru iubitul ei: „Și motorina costă”

Oana Radu a vrut să mai afle dacă Anisia ar fi dispusă să-și urmărească iubitul, atunci când acesta iese cu prietenii.

Blondina a dezvăluit că nu ar face așa ceva.

Oara Radu: „Dacă ar ieși cu băieți ce ai face, îl urmărești?”
Anisia Gafton: „Doamne, nu, asta chiar e psihoză. Asta parcă n-aș face. Până la urmă și motorina costă. Eu nu am carnet de șofer, dar când îl iau o să fac asta, doar nu o să fiu eu singura fraieră care nu-l urmăresc.”

Citește și: Anisia Gafton a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească:”Psihic te îngrădește” Își dorește actrița copii?