Cum arăta Ricky Martin în tinerețe. Era considerat cel mai sexy bărbat din lume

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 dec 2022, 09:00

Cum arăta Ricky Martin în tinerețe

Sursa: Facebook Ricky Martin

Cântărețul latino, Ricky Martin, este cunoscut pentru modul incredibil la care arată la cei 51 de ani ai săi, dar cum arăta acesta în tinerețe.

Nici în tinerețe aspectul fizic al lui Ricky Martin nu le-a dezamăgit pe admiratoarele acestuia.

Citește și: Ricky Martin este acuzat de incest! Nepotul său susține că au avut o relație de 7 luni şi că l-a atacat „fizic şi psihic”. Cum răspunde artistul acuzațiilor

Cum arăta Ricky Martin în tinerețe

Ricky Martin sau  Enrique Martin Morales s-a născut la 24 decembrie 1971, iar astăzi, marele artist latino împlinește frumoasa vârstă de 51 de ani.

Acesta are la această vârstă un corp de invidiat, ce le topește pe toate admiratoarele sale, însă frumusețea sa nu a apărut peste noapte, acesta era la fel de cuceritor și în adolescența sa.

Frumusețea sa din adolescență a evoluat de-a lungul anilor, la începutul carierei sale acesta avea părul lung și nu îi stătea rău, el reușește să arate bine cu orice tunsoare.

 Stilul acestuia și aerul nou al romantismului pe care acesta l-a implementat peste tot în lume, l-a făcut pe tânărul Ricky Martin să aibă succes la femei, bărbați, dar și în lumea muzicală.

Citește și: Exclusiv! Aya își tine iubitul secret! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu vrea să sufle o vorbă despre noua ei cucerire

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ricky Martin a fost considerat cel mai sexy bărbat din lume

La cei 51 de ani ai săi, Ricky Martin încă mai are un loc în topul celor mai sexy bărbați ai planetei. Acesta a fost considerat un sex simbol al anilor ’90, atunci când a început să fie recunoscut ca și artist internațional, însă acesta s-a făcut din ce în ce mai frumos, cu trecerea timpului.

Încă de la melodia ce l-a făcut cunoscut pe Ricky Martin, ,,Livin La Vida Loca” acesta a fost considerat cel mai sexy bărbat din lume, dar și cel mai sexy cântăreț latino. Un lucru pentru care este cunoscut Ricky Martin este modul său unic și senzual de a dansa în timpul spectacolelor.

Mișcările sale de invidiat pe care le are pe scenă, împreună cu aspectul de model al acestuia, l-au făcut să rămână consacrat pentru modul incredibil în care arată la cei 51 de ani, dar și cum frumusețea sa a evoluat de-a lungul timpului.

Ricky Martin și-a făcut publice valoroasele sale rețete pentru a arăta și a se simți bine. În fiecare dimineață, acesta bea un amestec făcut din miere, usturoi și lămâie pentru a se asigura că sistemul său imunitar va fi puternic. Un alt secret pe care acesta l-a dezvăluit este că folosește cuburi de gheață pentru microcirculația pielii sale. Însă pentru a avea un corp de invidiat trebuie să ai un psihic bun, iar de asta Ricky Martin nu sare peste meditațiile sale pe care le-a descoperit într-o călătorie în India.

Bineînțeles că Ricky Martin are o rutină zilnică de fitness, în care alternează toate grupele musculate, însă asta nu e tot, acesta mai practică și zumba și yoga pentru a își menține corpul de invidiat.

Citește și: Exclusiv! Cum a reușit Otilia Bilionera să se lase de fumat. Artista recurge la un ritual ciudat de frumusețe: "Mănânc supă de oase!"

Surse: Facebook Ricky Martina1.ro, mediafax.ro

 

Taguri: