Volkan din producția Infidelul, în ipostaze tandre alături de noua lui parteneră de platou! Iată cum a fost surprins Caner Cindoruk, în prezența superbei actrițe, într-un cadru romantic!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2023, 15:20
serialul infidelul Foto(4)

Caner Cindoruk, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Caner Cindoruk

Caner Cindoruk este renumit pentru talentul lui uluitor însă și pentru spiritul aventurier! Iată cum a fost surprins alături de noua lui parteneră de platou!

Caner Cindoruk a făcut furori cu rolul principal din serialul Infidelul, iar de curând îndrăgitul actor a fost cooptat într-un alt proiect de amploare, care cu siguranță va însemna un nou succes în carieră lui. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, carismaticul Caner a cucerit iremediabil publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit, dar și cu o carisma aparte. De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini inedite de pe platourile de filmare ale noului serial în care joacă.

Volkan din producția Infidelul, în ipostaze tandre alături de noua lui parteneră de platou!

Deși a împlinit 42 de ani, Caner Cindoruk își păstrează același aspect fizic încântător, care a furat mințile multor femei de-a lungul timpului. Deși a venit pe lume într-o familie modestă și numeroasă, Caner s-a zbătut să își îndeplinească marele vis de a deveni un actor renumit.

Citește și: Volkan din serialul Infidelul, relație specială cu frații săi mai mici! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk alături de cei doi frați!

După încheierea Facultății de Teatru, din cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Adana, orașul lui natal, Caner Cindoruk a început să joace pe scenă Teatrului de Stat și la scurt timp a fost remarcat drept un actor extrem de talentat și început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în producții importante.

În anul 2006, carismaticul actor a debutat pe platourile de filmare ale serialului Beynelmilel și apoi reușitele au venit în cascadă pentru el în următorii ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După finalizarea proiectului Infidelul în care a jucat un rol central, Caner Cindoruk a fost cooptat să joace într-o altă producție de excepție, intitulat Exilul albastru. Filmările au început de câteva luni și proiectul se anunță unul de mare succes, deoarece are o distribuție de seama. De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini în care apare alături de actuală lui partenera de platou, superba Damla Sonmez (35 de ani), considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia.

Cei doi actori au fost fotografiați pe platourile de filmare, într-un cadru romantic, iar fanii lor au apreciat aparițiile lor, afirmând că se potrivesc foarte bine.

Citește și: Volkan din serialul Infidelul, răscolit de amintiri emoționante din copilăria sa! Iată imaginea care i-a provocat nostalgie și lacrimi celebrului actor Caner Cindoruk!