Program TV „Infidelul”. Vezi online live episodul 43, subtitrat în limba română VIDEO. Volkan și Leyla devin aliați. Ce se va întâmpla cu Asya și Aras

Autor: Bianca Hriscu

Volkan și Leyla pun la cale un plan pentru a-i separa pe Asya și Aras

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D vineri, 23 decembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Un nou episod captivant al serialului turcesc „Infidelul” începe la Kanal D vineri, 23 decembrie 2022. Asya are din nou probleme din cauza poveștii de dragoste pe care o trăiește alături de Aras. Femeia va trece prin momente de cumpănă, iar viața îi va fi pusă în pericol. 

Ce se va întâmpla în episodul 43 al serialului turcesc „Infidelul”?

Asya este dispusă să lupte pentru ca ea și Aras să formeze un cuplu, în ciuda tuturor celor care sunt împotriva relației lor.

După ce Asya și Aras vor fi surprinși de Ali în ipostaze tandre, băiatul va reacționa dur și va alege să își urmeze tatăl, acesta fiind de părere că mama lui nu îl iubește suficient de mult dacă alege să își refacă viață. Sătulă de reproșurile venite din partea fiului ei, Asya îl va pune la punct, spunându-i că nu este o soluție să fugă mereu la tatăl său atunci când lucrurile nu ies așa cum își dorește.

Volkan îi ia apărarea lui Ali, însă va primi o adevărată lovitură din partea fostei soții. Asya îi va mărturisi că a acceptat cererea în căsătorie a lui Aras și că urmează să își unească destinele. Vestea îl va șoca pe Volkan, astfel că bărbatul va lua decizia de a apela la soția lui Aras, Leyla, cei doi devenind aliați, având în vedere că au un scop comun: să îi despartă pe Asya și Aras.

Leyla și Asya vor ajunge față în față, moment în care Leyla îi va aminti rivalei sale că nu este dispusă să renunțe la soțul ei. Acesta și-a pierdut memoria, iar sentimentele lui pentru Leyla au dispărut, acum fiind îndrăgostit nebunește de Asya.

„Niciodată nu îți vor permite să deții ceea ce eu am pierdut”, va spune Leyla.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Orbită de furie, femeia o va ataca pe Asya, moment în care aceasta se va lovi cu capul de un copac, picând la pământ. Dacă îi va fi pusă viața în pericol frumoasei Asya, dar și ce va face Leyla în această situație poți vedea urmărind episodul 43 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Aras din serialul Infidelul, surprins alături de cea mai importantă persoană, care i-a marcat cariera! Iată cine este personalitatea legendară care l-a ghidat spre culmile succesului pe tânărul actor Berkay Ateş!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

În serile de vineri și sâmbătă, la Kanal D este difuzat serialul „Infidelul”. Acesta este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și spune povestea unei femei care ajunge să fie înșelată de soțul ei, viața lor fiind dată puternic peste cap.

Serialul îi ține în suspans pe telespectatori, având în vedere că în fiecare episod apar situații tensionate. Serialul „Infidelul” poate fi urmărit atât la TV, cât și online. Cei care vor să vadă episoadele de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie doar să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.      

Citește și: Cine este și câți ani are seducătoare Leyla, noul personaj din serialul Infidelul? Iată cum a arătat celebra Asli Orcan în rochie de mireasă și cine este celebrul actor care i-a devenit soț!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.