Ce planuri are Vlăduța Lupău de Crăciun. Artista a avut un an extrem de plin

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 dec 2022, 14:07

Vlăduța Lupău a avut un an extrem de plin, dar care a împlinit-o atât de punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal, dar, chiar și așa, și-a făcut planurile de Crăciun de ceva timp.

Crăciunul este la doar o aruncătură de băț, iar Vlăduța Lupău știe ce va face în această perioadă. Artista și-a pus lucrurile în ordine, mai ales că, acum, are și un copil.

Ce planuri de Crăciun are Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău aproape că nu a stat locului în acest an, iar lucrurile s-au aglomerat și mai tare de când a născut, în luna august.

Aceasta a revenit extrem de repede pe scenă și a cântat și când era însărcinată.

Cu toate că mulți oameni și-ar fi dorit să o aibă alături de Crăciun, pentru a întreține atmosfera, artista nici nu vrea să audă de concerte de Crăciun, deoarece consideră că sărbătorile de iarnă sunt dedicate familiei.

Mai mult decât atât, Crăciunul acesta va fi și mai special, deoarece îl va petrecere cu Iair, fiul ei pe care l-a așteptat foarte mult timp.

„Oficial m-am pus în pat și a început vacanța pentru mine. Nu cânt de Crăciun niciodată, nu cânt și nu voi cânta de Crăciun, este cu familia.

Abia din 28 o să cântăm și de Revelion, după care o să-mi mai iau puțină pauză, pentru că, efectiv, de când am născut... nu știu, s-a aglomerat toată perioada asta din august încoace, botez, mutat la casă, turneu în America, turneu în Europa plus cântările din sezonul de final în România.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău. Ultimele detalii despre starea ei, după ce a ajuns la spital

Pe lângă asta am mai făcut și niște piese, videoclipuri, alergătură multă. Acum o să profit de sărbători la maxim, nici nu știu dacă o să stau pe telefon, sincer. Nici Crăciunul trecut n-am stat pe telefon, am stat doar și m-am jucat cu Ayana, acum o să stau cu familia. Vă zic de pe acum sărbători fericite. Vă iubesc!”, a povestit artista, în mediul online.

Vlăduța Lupău a întâmpinat anumite probleme

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău le-a spus fanilor că se confruntă cu o cădere a părului accentuată care, cel mai probabil, este cauzată de perioada de după naștere.

Aceasta le-a arătat internauților mai multe poze cu părul care i-a căzut și chiar a spus că se gândește să se tundă, deoarece, la cât de mult îi cade părul, se teme să nu își piardă podoaba capilară de tot.

Citește și: Momente de cumpănă pentru Vlăduță Lupău! Artista, internată la Spitalul de Boli Infectionase din Cluj, și-a anulat spectacolele

Artista este extrem de mândră de părul ei, deoarece are mare grijă de el, dar sănătatea lui este mai importantă, așa că nu exclude și această variantă: „Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai piaptăn... sunt aproape cheală”.