În Ajunul Crăciunului, Andreea Mantea face un anunț important. Cum s-au pregătit concurenții din Casa Iubirii pentru sărbători. Urmăriți o nou ediție, sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 23 dec 2022, 19:06

În Ajunul Crăciunului, Andreea Mantea face un anunț important

Sursa: Captură KANAL D

Crăciunul bate la ușă, iar concurenții din Casa Iubirii sunt în toiul pregătirilor. În Ajun, fetele și băieții au lăsat deoparte disputele și s-au unit la masă de sărbători. 

Sărbătorile bat la ușă, iar concurenții din Casa Iubirii, cu mic, cu mare s-au unit și s-au pus pe treabă. În Ajun, fetele și băieții au pregătit o masă îmbelșugată, exact ca în familie. Aceștia au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au bucurat de momentele petrecute împreună. Pentru Anca nu a fost tocmai un moment de neuitat, tânăra a izbucnit în lacrimi și s-a ridicat de la masă.

În Ajun, Andreea Mantea le dă o veste importantă concurenților. Ce urmează să se întâmple în gala de Crăciun?

Concurenții din Casa Iubirii s-au unit la masa din Ajunul Crăciunului, însă, înainte de a servi din bucatele pregătite cu dibăcie de fiecare dintre ei, Andreea Mantea are să le spună câteva cuvinte.

”Să fie o emoție de care să vă amintiți cu drag, vă spun asta acum, astăzi în Ajun, pentru că mâine în gala de Crăciun voi veni cu un anunț foarte important”, a

anunțat Andreea Mantea.

Citește și: Ionuț și Larisa, momentul adevărului! Relația lor este pusă la grea încercare: ”Ne gândim dacă să mergem mai departe sau să ne oprim” Aflați ce decizie vor lua cei doi, vineri, 23 decembrie, într-o nou ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acest moment ar fi trebuit să fie unul de neuitat pentru concurenți, însă, pentru Anca, momentul a fost unul plin de dezamăgire. Concurenta a izbucnit în lacrimi la masa din Ajun. Larisa a încercat să o ajute, însă a refuzat sprijinul ei. 

Se pare că cel care i-a provocat starea a fost chiar iubitul ei, Flavius. La scurt timp după ce s-au declarat un cuplu, prima ceartă are loc între ei, se pare că tânărul a atins-o pe Anca acolo unde o doare cel mai tare.

”Pentru mine Iron este un punct sensibile. Nu râzi de Iron”, a spus Anca, dezamăgită de atitudinea lui Flavius. 

Aflați ce se întâmplă cu cei doi, dar și ce veste are să le dea Andreea Mantea concurenților, sâmbătă, 24 decembrie, într-o nouă ediție Casa Iubirii.

Citește și: Anca și Flavius, cină romantică în camera roșie! „Vreau să fii iubita mea! Vreau să fii totul” Cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația în Casa iubirii, spre marea uluire a tuturor! Iată ce și-au spus între patru ochi!