Unde își va petrece Adelina Pestrițu Crăciunul: ”Zilele astea trăiți aventura alături de mine” Ce destinație inedită a ales vedeta pentru sărbătorile de iarnă

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 23 sep 2023, 05:00

Unde își va petrece Adelina Pestrițu Crăciunul

Sursa: Instagram Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu a decis să sărbătorească Crăciunul într-un loc inedit, departe de România, pentru a doua oară consecutiv.

Adelina Pestrițu este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde are o comunitate numeroasă, care îi urmărește intens activitatea. Mai sunt doar două zile până la Crăciun, astfel, vedeta a decis ca anul acest sărbătorile să aibă loc într-un cadru uimitor, pe tărâmul lui Moș Crăciun. Bruneta, alături de familia ei, va sărbători Crăciunul la Polul Nord.

Adelina Pestrițu face Crăciunul în Laponia 

Adelina Pestrițu, alături de soțul ei și de fiica lor, Zenaida, au decis ca și în acest an să sărbătorească Crăciunul într-un loc de suflet, de care le-a fost foarte dor. Cei trei au plecat în Laponia, pe tărâmul lui Moș Crăciun.

Vedeta a fost nerăbdătoare să-și anunțe fanii că anul acesta va face Crăciunul la Polul Nord, la -18 grade, departe de România.

Bruneta le-a transmis și un mesaj fanilor de îndată ce a ajuns pe tărâmul magic.

”Zilele astea trăiți alături de mine aventura de la Polul Nord”, a scris Adelina Pestrițu pe InstaStory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a postat pe Instagram o fotografie cu o familie de români pe care a întâlnit-o în Laponia și care i-au spus că story-urile ei au fost o adevărată inspirație pentru ei în alegerea locației de sărbători. 

”M-am întâlnit cu cel puțin șase familii de români, care mi-au spus că postările mele de anul trecut i-au inspirat și au decis să vină în Laponia.

P.s Așa i-am cunoscut pe ei. Ador să știu că postările mele vă inspiră și aveți încredere în recomandările mele. Mulțumesc tuturor! Vă doresc vacanță minunată și să vedeți Aurora”, a mai scris Adelina pe Instagram.

Vedeta este în culmea fericirii că poate sărbători și anul acesta Crăciunul la Polul Nord, imaginile spectaculoase din lumea de poveste a lui Moș Crăciun nu au întârziat să apară pe contul său de Instragram.

”N-as putea sa-mi doresc ceva mai mult pentru Sărbătorile de Iarna ❄️”, a mai scris aceasta pe Instagram.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.