Tată îngenuncheat de sărăcie. Bărbatul nu-şi poate conduce fiica pe ultimul drum din cauza lipsei banilor

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 sep 2023, 05:25

Vanessa și Conroy Williams

Sursa: Conroy Williams

Un tată este dărâmat de durere! Bărbatul nu-şi poate conduce fiica pe ultimul drum din cauza lipsei banilor. Tânăra a murit cu câteva zile înainte de Crăciun

Durere fără margini pentru un bărbat din Jamaica. În lacrimi și cu inima zdrobită, acesta a dezvăluit că „nu își permite” să-și îngroape fiica, care a fost găsită fără viața cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Citește și: Ultima fotografie cu Mădălina, fetița din Moldova care a dispărut de o lună, fără urmă, în SUA. Părinții fetei nu au spus nimic

Tată îngenuncheat de sărăcie. Bărbatul nu-şi poate conduce fiica pe ultimul drum din cauza lipsei banilor

Trupul fără viață al Vanessei Williams, o profesoară în vârstă de 25 de ani, a fost descoperit pe 12 decembrie, în Clarendon, Jamaica.

Tatăl tinerei, Conroy, în vârstă de 55 de ani, din Smethwick, West Midlands, nu se afla în țară în momentul în care fiica lui a fost găsită fără suflare și spune, cu durere în suflet, că nu-și permite un bilet de avion care să-l aducă acasă pentru a-și înmormânta copilul, relatează  Mirror.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul are probleme de sănătate, iar din cauza acestora a fost nevoit să renunțe la locul de muncă și în prezent trăiește din ajutorul social.

Până în acest moment, s-au strâns peste 730 de dolari pentru a plăti biletul de avion al lui Conroy și pentru a acoperi costurile de înmormântare a strâns deja peste 730 de dolari, dar bărbatul spune că nu sunt suficienți pentru a-i oferi fiicei sale un ultim drum așa cum merită.

Citește și: O bătrână de 66 de ani, din Rusia, a înjunghiat-o de mai multe ori pe soția nepotului ei, a dezmembrat-o și a dat o parte din corp câinilor

„Într-adevăr, am probleme financiare. A fost foarte greu de când a murit știind că nu voi putea merge acasă să o văd pentru ultima oară. Vreau să merg acasă și să-i aranjez înmormântarea, dar pur și simplu nu-mi permit. Ar însemna lumea pentru mine”,  a spus bărbatul. 

Polițiștii anchetează cauza morții Vanessei Williams, momentan aceasta fiind necunoscută. Tânăra profesoară a fost descrisă de tatăl ei ca fiind  „inteligentă și ambițioasă”.

 „Era fantastică. Vorbeam mereu la telefon, îmi spunea totul despre universitate și despre munca ei, era atât de ambițioasă. Era profesoară de matematică, dar putea preda orice materie. Era atât de inteligentă. Avea toată viața înainte. Vestea morții ei m-a marcat, chiar înainte de Crăciun. Niciun părinte nu ar trebui să-și îngroape copilul, dar în acest moment nici măcat asta nu-mi permit să fac", a spus tatăl tinerei.