Mesaje Sf Ștefan 2022. Felicitări, urări și mesaje de La mulți ani pentru sărbătoriți

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 27 dec 2022, 08:29

La mulți ani tuturor sărbătoriților!

Sursa: freepik.com

Mesaje Sf Ștefan 2022. Urări, felicitări și SMS-uri cu mesaje de La mulți ani pentru Ștefan, Ștefania și toți cei care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Ștefan.

Mesaje Sf Ștefan 2022. Urări, felicitări și SMS-uri cu mesaje de La mulți ani pentru Ștefan, Ștefana, Ștefania și toți cei care își sărbătoresc ziua de nume pe 27 decembrie 2022.

Potrivit statisticilor, peste 400.000 de români își sărbătoresc ziua de nume pe data de 27 decembrie 2022, dată la care este prăznuit Sfântul Ștefan

Citește și: Cine a fost Sfântul Ștefan. Ce e bine să împarți pentru sănătate și spor în ziua Sf Apostol Ștefan

Mesaje La mulți ani Ștefan 

Sfântul Ștefan, martor al Învierii și al Înălțării Domnului, dar și al Pogorârii Duhului Sfânt, este sărbătorit în fiecare an la data de 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun. Peste 400.000 de români își sărbătoresc onomastica în această zi și, cu siguranță, s-ar bucura să primească urări, felicitări și mesaje de La mulți ani de la cei dragi.

De aceea, v-am pregătit o scurtă selecție cu cele mai frumoase urări de La mulți ani pe care le puteți trimite tuturor cunoscuților care își serbează ziua numelui de Sf Ștefan 2022. 

Felicitări, urări și SMS-uri La mulți ani de Sf Ștefan 

„Sper ca începând cu această zi specială, speranțele să prindă contur, florile să îți zâmbească, iar fericirea să te însoțească.

La mulți ani, Ștefan!„

„Fiecare clipă să-ți fie promisiunea împlinirii dorințelor. La mulți ani cu sănătate și bucurie!” 

„Îți doresc să te bucuri de tot ce îți oferă viața și să fii recunoscătoare pentru toate binecuvântările pe care le trăiești! La mulți ani, Ștefania!„ 

„Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire!  La mulți ani Ștefan/Ștefania!” 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Fie ca inima și sufletul tău să se deschidă precum florile de primăvară și să primească în ele toată bucuria și fericirea. La mulți ani!” 

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui! 

„Fie ca ziua de azi să te învăluie de bucurii și să ai parte de liniște alături de cei dragi! La mulți ani!„

Citește și: Câți români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Ștefan. Cine primește urări din partea celor dragi

Mesaje Sf Ștefan. La mulți ani

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani!„ 

„Sfântul Ștefan să răsfrângă asupra ta toată bunătatea si dragostea.

La mulți ani, Ștefan/ Ștefania!„

„Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Ștefan cât mai frumoasă!„

„La mulți ani și mult noroc în această zi speciala. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sfântul Ștefan să te călăuzească mereu!„ 

Citește și: Mesaje de Sf Ștefan. Cele mai frumoase felicitări și urări de „La mulți ani!” pentru Ștefan și Ștefania

„De Sf. Ștefan, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!„ 

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani! 

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi cât mai frumoasă!„

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.