Val de accident în Ajunul Crăciunului! Zeci de persoane rănite pe șoselele din România

Autor: Alina Petre
Actualizat: 24 sep 2023, 01:15

Accidente în lanț, în Ajunul Crăciunului

Accident în lanț au avut loc sâmbătă în România, în Ajunul Crăciunului. Zeci de persoane au fost rănite pe șoselele din țară.

De Ajunul Crăciunului mai multe accidente rutiere grave s-au produs pe șoselele din România. Șase persoane au fost rănite pe Valea Oltului, un copil în vârstă de un an şi alţi doi de 4 ani au fost răniţi pe DN 2, în localitatea Sascu și alte opt în Vâlcea.

Citește și: Cine este bărbatul care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii, din Capitală

Val de accident în Ajunul Crăciunului

Un grav accident s-a produs pe Valea Oltului, în care au fost implicate patru maşini, s-a soldat cu rănirea a şapte persoane, dintre care şase au avut nevoie de spitalizare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un copil în vârstă de un an şi alţi doi de 4 ani au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 2, în localitatea Sascut, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

Un alt accident s-a produs în Vâlcea, opt persoane au fost rănite pe DN7, în localitatea Câineni, din județul Vâlcea. În incident au fost implicate trei mașini. Drept urmare, traficul a fost blocat în totalitate.

”Polițiștii rutieri intervin în acest moment la un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că ar fi avut loc o coliziune între 3 auto, pe DN 7, Câineni, în urma căreia a rezultat rănirea ușoară a 8 persoane. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier. Traficul este blocat total”, a transmis IPJ Vâlcea.

Trei pietoni spulberați de o masină, în Suceava

Trei pietoni, printre care şi un minor, au ajuns la spital după ce au fost acroşate de un autovehicul pe DN 2H, pe raza oraşului Milişăuţi, a informat ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.



ISU Suceava a precizat că toate cele trei victime, conştiente şi cooperante, au fost transportate la spital.

Citește și: Accident mortal la intrarea în Pasajul Unirii: o persoană a murit, iar alte 22 de victime au fost transportate la spital, după ce un autocar plin cu pasageri a lovit limitatorul de înălțime VIDEO

 

Taguri: