Accident mortal la metrou, în a doua zi de Crăciun. Cine este bărbatul care a murit după ce a căzut pe șine, în staţia de Basarab

Autor: Alina Petre
Actualizat: 26 sep 2023, 01:35

Accident mortal la metrou, în a doua zi de Crăciun

Tragedie în a doua zi de Crăciun. Un bărbat a murit după ce a căzut pe șine și a fost prins sub tren, în stația Basarab.

Un bărbat a căzut în fața metroului în stația Basarab, în jurul orei 15:20, în a doua zi de Crăciun. Echipele medicale SMURD au intervenit imediat, dar din păcate bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Citește și: Cine este cunoscutul travestit “Monalisa” care a murit în timp ce făcea LIVE pe Facebook

Cine este bărbatul care a murit după ce a căzut pe șine în staţia de metrou Basarab

Bărbatul care a murit era agent de pază la metrou. El a ajuns sub roțile unei garnituri în stația Basarab și i-au fost amputate picioarele.

Agentul de pază, în vârstă de 64 de ani, ar fi venit la serviciu în stare avansată de ebrietate. El era împreună cu un coleg, care a fugit după accident. Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi leșinat pe peron, ulterior ar fi căzut în fața trenului exact în momentul în care a intrat în stație. 

La fața locului au intervenit echipele medicale SMURD, cât și Salvatorii Metrou pentru a acorda primul ajutor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Echipele de resuscitare SMURD chemate la intervenție au încercat să-i salveze viața, dar totul a fost în zadar, medicii declarând decesul acestuia, la ora 16.49.

Metrorex a anunțat că metrourile circulă normal pe Magistrala 4, luni seară, de la ora 18:13, la trei ore după accidentul mortal petrecut în a doua zi de Crăciun.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele producerii tragediei.

Ce au declarat reprezentanții Metrorex

"Începând cu ora 15:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 1 de metrou. Se circulă pe un singur fir între Gara de Nord şi 1 Mai. Reorganizarea circulaţiei s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în staţia Basarab şi a fost rănită. Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, este o posibilă tentativă de suicid",

spun reprezentanţii Metrorex.

Citește și: Motivul pentru care un tânăr a ucis un bărbat decapitându-l cu un fierăstrău. Crima a avut loc de Crăciun, în Călărași