Mesaje Revelion 2023. Cele mai frumoase felicitări, urări și sms-uri pentru noaptea dintre ani. Cum îi poți surprinde pe cei dragi de Anul Nou

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 31 dec 2022, 18:53

Mesaje de ,,La mulți ani!” cu care să îi bucurați pe cei dragi de Revelion

Sursa: Unsplash

Revelionul este un eveniment important pe care vreți să îl sărbătoriți cu cei dragi, iar acestea sunt cele mai frumoase mesaje de ,,La mulți ani!” pe care să le transmiteți.

Persoanele iubite vor simți o apreciere aparte dacă în seara magică de Revelion 2023 vor primi din partea celor dragi un mesaj de ,,La mulți ani!”, în care să li se transmită gândurile bune.

Citește și: 3 filme romantice pentru un Revelion în doi

Mesaje de ,,La mulți ani!” pentru Revelion 2023

Revelionul este o zi importantă pentru toată lumea, toate greutățile rămân în anul precedent, iar noul an va fi unul plin de speranță, iar persoanele dragi se vor bucura să primească gânduri bune din partea apropiaților, iar acestea sunt cele mai frumoase mesaje de ,,La mulți ani!” de Revelion.

,,Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug.

La mulţi ani 2023!”

,,Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai înalte realizări.”

Citește și: De ce e bine să mănânci pește de Revelion 2023. Iată ce nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare, dar și ce alimente sunt interzise

,,Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani! ″

,,Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023! ″

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

,,Noul An să vină împreună cu multe împliniri, sănătate, noroc și iubire. La mulți ani! ″

,,La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

,,Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.

Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

,,Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

Mesaje de Anul Nou 2023

,,Anul Nou este o nouă oprtunitate de a îți îndeplini toate dorințele, de a lăsa trecutul în urmă și de a te bucura de fiecare clipă. La mulți ani! ”

„A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.”

,,Fie ca anul ce urmează să fie unul plin de împlinire și momente fericite, în care oamenii din jurul tău să te iubească cel puțin așa cum o fac eu. La mulți ani! ”

,,Dumnezeu să vă binecuvânteze acest nou an, iar norocul, iubirea și sănătatea să nu vă părăseasca pragul casei. La mulți ani!”

Citește și: Revelion 2023. De ce e bine să te îmbraci în roșu de Revelion. Iată de ce să porți această culoare în noaptea dintre ani

Sursa: ziarulunirea.ro