Horoscop joi, 29 decembrie 2022. Sfatul zilei: nu dispera. Zodia care va fi răsplătită pentru munca depusă în ultimul an

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 dec 2022, 07:57

Horoscopul zilei de joi, 29 decembrie 2022

Sursa: shutterstock.com

Descoperă horoscopul zilei de joi, 29 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Rac au parte de o zi în care nimic nu va merge așa cum au planificat.

Horoscopul zilei de joi, 29 decembrie 2022, oferă câteva descrieri generale. Începe o zi în care nativii zodiacului vor fi ușor distrași. Pot uita tot felul de lucruri importante, pot încurca unele informații, astfel că haosul s-ar putea instala destul de ușor.

Sfatul zilei de joi, 29 decembrie 2022: Nu dispera și nu intra în panică dacă lucrurile nu ies așa cum ai planificat tu.

Cu siguranță există o soluție pentru problemele cu care te confrunți acum.

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Berbec

Mai sunt doar câteva zile până la Revelion, iar astăzi poți primi o veste care să îți dea peste cap toate planurile. Nu îți va pica deloc bine acest lucru, mai ales în contextul în care te-ai implicat foarte mult pentru ca totul să iasă perfect.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Taur

La job se pot complica lucrurile pentru tine în perioada următoare, fapt care te va agita foarte tare.

Este posibil să afli de demisia unei persoane, ceea ce înseamnă, automat, mai multă muncă pentru tine. Nu va fi vestea pe care o așteptai înainte de Anul Nou.

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Gemeni

Încearcă să termini tot ceea ce ai de făcut la job, dar fără să îți aglomerezi foarte mult programul. Este posibil să apară unele stări de rău astăzi din cauza oboselii, așa că nu ar strica să încetinești puțin ritmul.

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Rac

Nu îți vor merge toate exact așa cum ți-ai fi dorit, însă asta nu înseamnă că trebuie să intri în panică. Acceptă situația și ia partea pozitivă a lucrurilor. Vei vedea că totul se va rezolva la timp pentru tine.

Citește și: Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 -1 ianuarie 2023. Ultima săptămână din an le va da viața peste cap acestor nativi

Horoscopul zilei de joi, 29 decembrie 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Leu

Ai muncit foarte mult în ultimul an și chiar dacă cei din jur ți-au apreciat munca, astăzi îți vor demonstra cât de mult te prețuiesc. Poți primi un post mai bun în cadrul companiei sau o mărire de salariu.

Vei încheia anul cu zâmbetul pe buze.

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Fecioară

Dacă simți nevoia să vorbești cu cineva, acum este momentul. Pune-ți ideile în ordine și încearcă să exprimi ceea ce simți. Așa poți scăpa de o mare povară de pe suflet.

Citește și: Horoscop chinezesc weekend 31 decembrie- 1 ianuarie 2023: Zodiile care pășesc cu dreptul în noaptea dintre ani. Încep anul 2023 cu zâmbetul pe buze

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Balanță

Poți încurca astăzi unele informații, fapt care va da totul peste cap. Cei din jur te pot trage la răspundere, iar asta nu îți va pica bine, mai ales că ești o persoană foarte organizată. Este o zi dificilă pentru tine.

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Scorpion

În relația de cuplu au apărut tot felul de probleme în ultima perioadă, iar astăzi vei lua decizia de a face ceva în acest sens. Dacă simți că tu și partenerul nu mai puteți continua pe același drum, cel mai bine ar fi să vă spuneți „adio”.

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Săgetător

Este o zi bună din punct de vedere financiar pentru tine. Poți primi o sumă de bani din partea unui apropiat, iar asta îți va aduce zâmbetul pe buze, mai ales că ai cheltuit cam mult în ultima perioadă.

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Capricorn

Lasă în grija altora problemele legate de job și ocupă-te mai mult de cei dragi și de familie. Așa poți preveni distrugerea unor relații. 

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Vărsător

Este o zi în care ar trebui să iei totul pas cu pas și să nu mai pui atât de multă presiune pe tine. Riști să dai greș tocmai pentru că ai pretenții prea mari de la tine.

Horoscop zilnic joi, 29 decembrie 2022- Zodia Pești

Va fi haos la job astăzi și vei avea senzația că indiferent de eforturile pe care le faci, lucrurile nu vor merge mai bine. Poți avea parte de surprize în a doua parte a zilei.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop Pești ianuarie 2023. Luna aceasta va ieși la suprafață creativitatea din acești nativi. Nu este o perioadă prea bună pentru aventuri amoroase