5 filme cu Bradley Cooper. Este unul dintre cei mai frumoși actori de la Hollywood

Autor: Cristina Mocanu

Care sunt filmele importante în care a jucat cunoscutul actor Bradley Cooper?

Sursa: http://www.hepta.ro/

Care sunt filmele importante în care a jucat cunoscutul actor Bradley Cooper

Bradley Cooper este considerat unul dintre cei mai mari și mai frumoși artiști de la Hollywood.

Bradley Cooper este unul dintre cei mai frumoși actori de la Hollywood

Bradley Cooper s-a născut în Philadelphia, Pennsylvania, și a copilărit în apropiatul Jenkintown. Mama lui este jumătate italiancă, jumătate americancă, iar tatăl irlandez-american. Acesta a urmat studiile la Germantown Academy, iar după s-a înscris la Villanova, transferându-se apoi la universitatea Georgetown.

În anul 1997 a absolvit școala, după care s-a mutat în New York pentru a studia actoria la Actors Studio Drama School.  

Pe data de 30 decembrie 2006, actorul s-a căsătorit cu Jennifer Esposito, printr-o ceremonie restrânsă, dar după numai patru luni cei doi au divorțat.

Citește și: 3 filme romantice pentru un Revelion în doi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cariera de actor și-a început-o în anul 1998 în serialul "Sex and the City". A debutat în producția "Wet Hot American Summer" (2001), ca mai apoi să obțină marele rol a lui Will Tippin în serialul de succes, "Alias" (2001-2003). 

Actorul Bradley Cooper este considerat unul dintre cei mai frumoși actori de la Hollywood. În 2020 a ocupat locul al treilea în topul celor mai frumoși actori, pe primul loc fiind Robert Pattinson, iar pe locul al treilea Henry Cavill.

Filme cu Bradley Cooper pe care nu trebuie sa le ratezi

Iată o serie de filme în care a jucat Bradley Cooper și pe care le poți urmări și tu:

 Thor: Love and Thunder

Zeul Tunetului, Thor, își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” (Gorr Călăul Zeilor), care vrea să anihileze specia zeilor, căutând răzbunare.

A Star is Born (2018)

Poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlnește pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deși nu mai spera să devină cântăreață vreodată, Ally cucerește publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

American Sniper

Chris este trimis în Irak cu unica misiune de a-și proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acuratețea țintei sale a salvat multe vieți, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preț pe capul său și l-au transformat în țintă râvnită pentru insurgenți. Cu toate acestea, Chris se mai lovește și de datoria de a fi soț și tată model pentru familia care îl așteaptă acasă.

Citește și: 3 filme cu Charlie Chaplin, cel mai bun actor de producții cinematografice mute

The Mule

Earl Stone (Clint Eastwood) este un veteran de 80 de ani ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câștiga bani doar pentru a conduce dintr-o locație în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă își face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.

The Hangover

Cu două zile înainte de nuntă, Doug împreună cu trei prieteni de ai săi merg până la Las Vegas pentru o binemeritată petrecere a burlacilor. Dar, după o noapte de pomină, din care nu-și mai aduc aminte nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în șifonier un bebeluș de șase luni. Cu un Doug dat dispărut, cei trei vor fi nevoiți să reia traseul din noaptea trecută pentru a-și da seama ce s-a întâmplat și pentru a-l face pe mire să ajungă la timp la nuntă.

Sursă: cinemagia.ro  

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.