Prognoza meteo ANM joi, 29 decembrie 2022. Temperaturi de primăvară în majoritatea regiunilor țării

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 29 decembrie 2022

Sursa: PixaBay

Meteorologii anunță temperaturi de primăvară în ultimele zile ale anului 2022. Iată prognoza meteo ANM pentru joi, 29 decembrie 2022.

Dacă prima jumătate a săptămânii a adus temperaturi mai mici, normale pentru data din calendar, meteorologii anunță o nouă încălzire a vremii la final de an. Astfel, în cursul zilei de joi, 29 decembrie 2022, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru acest moment al anului. Iată prognoza meteo ANM. 

Prognoza meteo ANM joi, 29 decembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi frumoasă la nivelul întregii țări în cursul zilei de joi, astfel că doar spre finalul zilei pot să mai apară precipitații slabe. În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș se anunță temperaturi maxime care se vor situa între 8 și 11 grade, în timp ce minimele vor coborî până la 1 grad. Cerul va fi variabil, iar seara pot să mai apară precipitații izolate. 

Temperatura va fi destul de ridicată și în zona Moldovei, acolo unde maxima va urca până la 10 grade în timpul zilei. Vremea va fi în general frumoasă, iar în noaptea de joi spre vineri, minima va coborî până la -2 grade. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Meteorologii anunță că în partea de sud a țării se vor înregistra temperaturi normale pentru acest moment al anului, maximele fiind cuprinse, în general, între 5 și 10 grade. Minimele se vor încadra între -2 și 3 grade. Vremea va fi în general frumoasă în cursul zilei de joi, vântul va sufla slab până la moderat, iar precipitațiile își vor face apariția doar izolat și în cantități foarte mici.

Citește și: Viscol istoric în SUA! Temperaturile pot ajunge până la -45 de grade Celsius. S-a inaugurat stare de urgență în șapte state

Vremea în București joi, 29 decembrie 2022

În cursul zilei de joi, 29 decembrie 2022, meteorologii anunță vreme frumoasă la București. Ziua, cerul va fi mai mult senin, iar soarele va străluci, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Vântul va sufla slab și moderat atât ziua, cât și noaptea. În cursul nopții de joi spre vineri, cerul va fi parțial noros, însă nu vor fi condiții de precipitații. Minima din termometre se va situa în jurul valorii de -1 grad. 

Vremea în Brașov joi, 29 decembrie 2022

Meteorologii anunță că la Brașov se va încălzi vremea în cursul zilei de joi, astfel că se va atinge o temperatură maximă de 7 grade.

În timpul zilei va fi predominant însorit, cerul va fi mai mult senin și nu vor fi condiții de precipitații. În timpul nopții se va face ceva mai frig, astfel că este anunțată o minimă de -1 grad. Nu vor fi precipitații nici după lăsarea serii. 

Vremea în Constanța  joi, 29 decembrie 2022

Vreme frumoasă va fi și la malul mării joi. Maxima din termometre va urca până la 10 grade și va fi predominant însorit. Atmosfera va fi una plăcută, vântul va sufla slab și moderat și nu vor fi precipitații. Noaptea, cerul va fi parțial noros, iar minima din termometre va coborî până la 1 grad.

Citește și: Cum va fi vremea de Revelion 2023. Prognoza meteo ANM pentru sfârșitul de an anunță o încălzire semnificativă a vremii