Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a primit 2 lei la un concert: „Trebuia să fii deștept”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 sep 2023, 06:10

Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a primit 2 lei la un concert: „Trebuia să fii deștept”

Sursa: Captură video, instagram

În timpul unui concert, Bogdan de la Ploiești a primit suma de doi lei. Artistul nu s-a așteptat la acest lucru și a avut o reacție pe măsură, spre amuzamentul publicului prezent în sală.

Bogdan de la Ploiești a primit suma de 2 lei, în timpul unui concert. Deși s-a mirat la început, atunci când a văzut, artistul s-a amuzat în cele din urmă și i-a transmis și un mesaj celui care i-a dat banii.

Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a primit 2 lei la un concert

Bogdan de la Ploiești a luat banii, în ciuda faptului că suma este una foarte mică și i-a și spus persoanei respective ceea ce va face cu ei.

„Am de făcut o remarcă! Cineva mi-a dat 2 lei. Ce crezi? Îi păstrez și pe ăștia, îți mulțumesc din suflet! Sunt tot bani. Eu, cu ăștia doi lei, fac două milioane de euro minim. Trebuia să fii deștept, puteai să faci și tu, dar nu-i problemă!”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Persoanele din sală s-au amuzat pe seama replicilor date de manelist, iar imaginile au devenit virale în mediul online, iar internauții l-au felicitat pentru gestul făcut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@bogdandelaploiesti.haz #viral #foryou #bogdandelaploiesti #funny ♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au ascuns relația pe care o au

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu au recunoscut din prima că formează un cuplu, deși toți ochii erau ațintiți asupra lor și ofereau indicii cum că lucrurile ar fi devenit serioase între ei.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, față în față pentru prima dată după ce au anunțat că nu mai sunt împreună. Cei doi au făcut un anunț important pe internet: ”Pentru a clarifica situația”

La un moment dat, dansatoarea a reacționat și a spus că între ea și între Bogdan de la Ploiești nu se întâmplă nimic și că între ei este doar, de fapt, o relație strict profesională.

„Nu ne-am relaxat, pentru că ne-am plimbat foarte mult și chiar ne-am distrat foarte mult, dar nu am ce să zic, pentru că a fost o experiență foarte frumoasă și aș dori oricând să o repet.

N-am ce perdeluță să trag, este noul meu «manager », dacă pot să spun așa, sau nașul meu, de ce nu?

Citește și: Cristina Pucean, mesaj sfâșietor de la mormântul nepoțelului ei: "A venit Moșul și la puiul meu mic!"

O să aflați primii orice veste, dar deocamdată suntem buni prieteni. Nu mai gândit că ar fi o strategie de marketing...

Nu prea am timp liber de când am un nou manager( n.r. Bogdan de la Ploiești), îmi pune mereu evenimente. Finul lui este un scump, este la fel ca nepoțelul meu”, a spus Cristina Pucean, în urmă cu doar câteva luni.