În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Nil intră într-o mare încurcătură! „Eu am făcut-o!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 dec 2022, 12:56
video Foto(7)

Nil sare în ajutorul Asyei însă va intra într-o mare încurcătură! Aflați ce se va întâmpla în această seară într-un nou episod din serialul Infidelul, la Kanal D.

Producția turcească Infidelul continuă să surprindă telespectatorii cu noi situații dramatice și momente emoționante care îi vor ține în suspans. Personajele principale vor fi puse din nou la grele încercări ale destinului și vor lupta din răsputeri pentru a merge mai departe.

Ce se întâmplă astăzi in serialul Infidelul: Nil intră într-o mare încurcătură! „Eu am făcut-o!”

După incidentul provocat de Leyla, Derin este surprinsă de polițiști la fața locului și ajunge încătușată la secție, fiind suspectată că ar fi lovit-o pe Leyla.

Între timp, Asya primește îngrijiri medicale și va merge și ea la rândul ei la poliție pentru a face declarații.

Asya are de gând să o salveze pe Derin și să declare că este nevinovată, în ciuda tuturor necazurilor provocate de fosta ei rivală. Deși Derin încearcă din răsputeri să mărturisească totul despre cele întâmplate, nimeni din familia ei nu îi da crezare, cu atât mai puțin Volkan.

Derin: M-am dus după ele. Voaim să știu ce vorbesc! Apoi, văzând sânge pe lemn... Voi nu mă credeți. De ce nimeni nu mă crede?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Volkan: Derin, eu știu mai bine decât oricine de ce ești în stare la furie și cum poți răni oamenii!

Pe de altă parte, Nil se întâlnește cu Selcuk, pe malul marii, unde tânăra îi va dezvălui că ea este de fapt cea care a sărit în ajutorul Asyei, lovind-o pe Leyla. Bărbatul va fi șocat de gestul la care a recurs iubita lui și va încerca să o consoleze, spunându-i că o va proteja și mai mult decât atât va lua toată vină asupra lui. 

Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Nil din serialul Infidelul, iubita rebelului Selçuk, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată tânăra actriță Nazli Bulum, când nu se află în lumina reflectoarelor! 

Citește și: Selçuk din serialul Infidelul, amintiri emoționante din copilărie! Cum arăta seducătorul Tarık Emir Tekin, când avea doar câțiva ani! Iată imaginile care îi provoacă mereu lacrimi tânărului actor