O fată de 5 ani și-a salvat frații mai mici dintr-un accident care i-a lăsat fără părinți. Cei mici au fost blocați 55 de ore în mașină, la 30 de grade

Autor: Andreea Buinoschi

O fată de 5 ani și-a salvat frații mai mici dintr-un accident care i-a lăsat fără părinți. Cei mici au fost blocați 55 de ore în mașină, la 30 de grade

Sursa: GOFUNDME via people.com

O fată de cinci ani a devenit erou pentru frații mai mici, după ce i-a salvat pe aceștia, în urma unui accident rutier care i-a lăsat fără părinți. Aceștia au stat în mașină mai bine de două zile

O fată de cinci ani a salvat viața celor doi frați mai mici ai săi, după ce părinții au murit într-un accident de mașină. Cei mici au scăpat ca prin minune, după 55 de ore de chin.

O fată de cinci ani a salvat viața celor doi frați mai mici ai săi, după ce părinții au murit în urma unui accident

Conform poliției din Australia de Vest, mașina familiei a fost descoperită marți dimineață, 27 decembrie, la aproximativ 300 de kilometri de Perth, Capitala statului, în Kondinin.

Părinții celor trei copii aveau 25 de ani, Cindy Braddock, și 28 de ani, Jake Day, ambii fiind declarați decedați în momentul în care echipajele au ajuns la fața locului, conform Nine News, relatează CNN.

Citește și: Cum arată Alexia, fata de 15 ani ale cărei brațe au fost amputate în urma accidentului din Pașcani. Acestea i-au fost replantate după o operație de 20 de ore

Cei trei copii, o fată în vârstă de cinci ani, un frate de doi ani și încă unul de un an, au reușit să scape cu viață, deși, timp de 55 de ore, au rămas blocați în mașină, la 30 de grade.

Aceștia au fost găsiți de un membru al familiei, îngrijorat că nu mai poate da de părinții acestora.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Familia de cinci persoane fusese dată dispărută cu o zi înainte de a fi găsită, deoarece nu a ajuns la petrecerea de Crăciun. Rudele au declarat că fetița de cinci ani este cea care a salvat viața fraților ei.

„Dacă nu era copilul de 5 ani, care desfăcea catarama scaunului de mașină al copilului de 1 an, el nu ar fi fost cu noi  astăzi.

Probabil că nu va ști timp de câțiva ani”, au povestit rudele familiei.

Temperaturile ridicate au reprezentat un adevărat pericol pentru copii

Gravitatea situației a fost înrăutățită de către temperaturile foarte mari înregistrate, care au făcut ca aerul din mașină să fie greu de respirat.

„Practic, au fost blocați în mașină timp de 55 de ore la 30 de grade (Celsius- aproximativ 86 Fahrenheit) de căldură.

Nimeni nu știe prin ce au trecut”, au continuat aceștia.

Citește și: Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. Acesta se află în stare gravă

Cei trei copii au ajuns la spital de urgență, fiind într-o stare avansată de deshidratare, conform poliției. Aceștia s-au ales și cu diferite răni, dar care nu le pun viața în pericol și urmează să fie externați în perioada următoare.