Ce imagini a postat Dana Criminala cu Leo de la Strehaia, după ce a anunțat că operația la care a fost supus soțul ei a avut succes: ”Visul i s-a împlinit”

Autor: Madalina Maftei

Ce imagini a postat Dana Criminala cu Leo de la Strehaia

Sursa: Facebook

Dana Criminala a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care apare alături de Leo de la Strehaia, la scurt timp după ce a anunțat că afaceristul a ieșit cu bine din operație.

Leo de la Strehaia traversează cea mai grea perioadă din viața lui, după ce în urmă cu două zile a suferit un atac vascular cerebral în închisoare și a fost dus de urgență la spital, acolo unde a fost spus la o intervenție chirurgicală, care, spre bucuria familiei și apropiaților, operația a fost un real succes. La scurt timp după ce Dana Criminala a anunțat că soțul ei este bine, aceasta a distribuit în mediul online un filmuleț alături de Leo, în care cei doi cântau și se simțeau bine.

Dana Criminala și Leo de la Strehaia și-au expus fericirea în mediul online

Recent, Dana Criminala a repostat un video în care apare alături de Leo de la Strehaia, în filmare, cei doi par că se distrează, în timp ce cântă. 

Criminala lângă Leo. După ani de căutare... visul i s-a împlinit. Vă pupăm”, a transmis Leo de la Strehaia în timp ce fredona melodia de pe fundal, alături de Dana Criminala, pe Facebook.

Citește și: „Are un cheag de la inimă care s-a dus la creier”. Mama lui Leo de la Strehaia cere oamenilor să se roage pentru fiul ei care se zbate între viață și moarte, după ce a suferit un AVC

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Leo de la Strehaia a suferit un AVC și a fost operat de urgență

Leo de la Strehaia și-a văzut moartea cu ochii, după ce în urmă cu două zile a suferit un atac vascular cerebral în închisoare și a fost dus de urgență la un spital din Capitală, acolo unde a fost supus la o intervenție chirurgicală, care a avut mare succes.

Sunt niște zile așa mai grele, o perioadă mai dificilă și așa cum v-am spus, eu știu ce am de făcut și nimeni și nimic nu-mi va sta în cale. Este o veste foarte bună, așa cum am mai spus, Dumnezeu există! Și da, Leo este bine! Mulțumesc lui Dumnezeu, știam acest lucru, l-am simțit, m-am rugat foarte mult pentru acest lucru, mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru sănătatea lui, știu că-l iubiți cu toții, este un suflet foarte bun și milos Leo, are el așa o calitate mai specială de a da din gură și de

a vorbi lucruri aiurea, mai ales atunci când este supărat, dar poate acesta este farmecul lui.

Știți și dumneavoastră că și despre mine a spus tot felul de bazaconii, dar eu care îl cunosc cel mai bine și îi știu această calitate a lui. Leo a fost operat și este bine. A decurs foarte bine operația și este bine. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt așa cum sunt.

Va fi recuperarea mai grea probabil, dar nu mai contează acest aspect, important este că operația a decurs cu bine și Leo este bine. Primul hop și cel mai greu a trecut, restul sunt detalii, știți cum se spune. Mi-a fost foarte teamă pentru acest lucru, dar tot timpul m-am concentrat să gândesc pozitiv, să atrag energia pozitivă, m-am rugat la Dumnezeu și am știut că nu o să ne lase.” , a transmis Dana Criminala, pe pagina sa de YouTube.

Citește și: Soția lui Leo de la Strehaia, Dana Criminala, a anunțat ce se întâmplă în aceste momente cu soțul ei, după ce a suferit un AVC în închisoare: ”Primul hop, și cel mai greu, a trecut”