,,Se fac diferențe între mine și sora mea. M-a durut!" Bia Trs, motivul pentru care a rupt orice legătură cu mama sa

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 02 oct 2023, 00:30

Bia Trs, motivul pentru care a rupt orice legătură cu mama sa

Sursa: Captură YouTube

Bia Trs, una dintre cele mai influente tiktokerițe de la noi, a vorbit despre trecutul ei tumultuos și despre momentul în care și-a dat seama că îi plac fetele.

Bia Trs, invitată În oglindă, emisiunea moderată de Mihai Ghiță, pe care o puteți urmări în fiecare luni pe canalul de YouTube theXclusive, și-a deschis sufletul și a vorbit despre trauma care i-a marcat viața. A fost părăsită de părinți, crescută de bunici, iar viața i s-a schimbat când a fost luat de mama sa la București. Tiktokerița a dezvăluit că are o relație foarte rece cu cea care i-a dat viață și mereu s-au făcut diferențe între ea și sora sa.

De asemenea, mama sa nu a reacționat deloc bine atunci când i-a dezvăluit că îi plac fetele.

Ce relație are Bia Trs cu mama sa: ”Eu refuz să cred că nu ar exista iubire acolo pentru mine”

Bia Trs a fost crescută de bunici, mama fiind absentă toată copilăria ei. Relația dintre ele este una rece, iar în prezent au rupt orice legătură.

Aceasta a mai dezvăluit că nu poate închega o legătură cu om care a fost absent în viața ei.

„Eu cu mama am fost on and off de când mă știu, ba ne-am înțeles, ba nu ne-am mai înțeles, adică numai așa am funcționat. (n.r Adică fiecare țineți una la alta în felul ei?) Eu refuz să cred că nu ar exista iubire acolo pentru mine, categoric există și îmi dorește binele și știu asta, dar are un mod extraordinar de ciudat de a o arăta.

Măcar eu am scuza, între ghilimele, că după 22 de ani sau chiar și după 15 ani și după 8 ani să încerc să leg o legătură cu un om care nu a fost prezent în viața mea îmi este aproape imposibil”, a spus Bia Trs despre cea care i-a dat viață.

Citește și: Tania Popa a vorbit în exclusivitate despre prima ei iubire: „A fost o iubire mare acolo”. Actrița a dezvăluit totul la „În oglindă”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bia a mai precizat că între ea și sora ei se fac diferențe dintotdeauna și a durut-o foarte tare acest lucru, mai ales atunci când era mică.

”S-au făcut diferențe din 2004, de când s-a născut, până în ziua de astăzi, dar nimeni în afara de mine nu ar recunoaște asta. M-a durut când am fost mică, clar, acum mi se pare doar penibil”, a

mai pus Bia.

Citește și: Cine a fost cel mai mare ajutor al Taniei Popa în cariera ei! Actrița n-ar fi reușit fără ajutorul lui: „Nu am dat examen ca să vin să studiez”