Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 30, subtitrat în limba română VIDEO. Suzan plănuiește să se răzbune pe Akif Atakul

Autor: Bianca Hriscu

Suzan vrea să îl atace pe Akif 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 30 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Poți urmări episodul 30 live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Apar noi răsturnări de situație în episodul 30 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Akif Atakul este ținta răzbunării lui Suzan, în timp ce Omer are din nou probleme. 

Ce se va întâmpla în episodul 30 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Apar din ce în ce mai multe probleme pentru Akif Atakul. Dacă o lungă perioadă de timp toate planurile i-au mers ca pe roate, acum, bărbatul are de înfruntat tot felul de situații la care nu s-ar fi așteptat.

De această dată, cea care i-a pus gând rău este Suzan. Femeia, alături de fiica ei, Harika, plănuiesc să îl atace pe Akif Atakul, având în vedere că știu o informație importantă despre trecutul acestuia. Suzan află că există posibilitatea ca tânărul Kaan să fie fiul lui Akif și vrea să folosească acest lucru împotriva lui.

„Dacă am noroc, am un avantaj care îl va supăra rău pe Akif.

Copilul acela, Kaan...Poate fi fiul lui Akif.”,
va spune Suzan.

Astfel, Suzan și fiica acesteia pun la cale un plan prin care să îl distrugă pe Akif Atakul.  

Omer și Kadir ajung să fie din nou în pericol. Cei doi se află în mijlocul unor tineri care le vor răul și se pare că este vorba despre unele greșeli pe care Omer le-a făcut în trecut.

„Tâmpeniile făcute te ajung din urmă într-o zi. O să te punem puțin la punct, micuțule Omer.”, îl va amenința un bărbat pe Omer.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între timp, Akif Atakul nu mai poate face față tensiunilor din cuplu și decide să divorțeze. Acesta își va anunța soția că a sosit momentul să se separe definitiv.

Ce se va întâmpla cu Kadir și Omer, dacă va divorța Akif Atakul de soția lui, dar și dacă Suzan și Harika vor reuși să își ducă răzbunarea la bun sfârșit poți vedea în episodul 30 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Unde a fost surprinsă în noaptea de Revelion Şengül din serialul Totul pentru familia mea! Iată ce rochie extravagantă a purtat celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” este o producție turcească de succes care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Serialul prezintă povestea a patru frați care rămân orfani, totul după ce părinții lor sunt uciși de către Akif Atakul. După moartea părinților, pentru Kadir, Asiye, Ömer și Emel începe lupta pentru supraviețuire, cei patru frați fiind nevoiți să facă față tuturor provocărilor apărute în calea lor.

Serialul „Totul pentru familia mea” poate fi urmărit atât la TV, în serile de luni, marți, miercuri și joi, cât și online. Fiecare episod al serialului turcesc este disponibil online, live, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html, astfel că poate fi vizionat atât de pe laptop, cât și de pe tabletă sau telefonul mobil. 

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă! Iată cum arată mica vedetă Aylin Akpinar, la doi ani de la începerea filmărilor! Este o adevărată domnișoară!