Ce a descoperit o polițistă după ce un băiețel de șase ani, speriat, a strigat la geam după ajutor. Copilul i-a aruncat femeii cheile pentru a intra în casă

Autor: Lavinia Medrea

Copilul i-a aruncat femeii cheile pentru a intra în casă

Sursa: PixaBay

O polițistă care se afla în afara programului de lucru a auzit strigătele disperate de ajutor ale unui copil în vârstă de șase ani, de la geamul locuinței lui. Băiețelul i-a aruncat cheile casei pentru a-l putea ajuta, iar ce a descoperit când a urcat în casă a șocat-o.

Un copil în vârstă de șase ani striga disperat după ajutor la fereastra locuinței lui, de pe strada Gabriel-Péri. O polițistă, aflată în timpul ei liber, a auzit țipetele și s-a dus să vadă despre ce este vorba. Băiețelul, disperat și speriat, i-a aruncat femeii cheile pe geam pentru a putea urca sus, să-l ajute. Când a intrat în casă, agenta a descoperit o situație macabră: tatăl băiatului era mort, iar mama se afla în pat, inconștientă.

În jurul lor erau, de asemenea, droguri și numeroase sticle de alcool. Incidentul a avut loc îm Levallois-Perret, Hauts-de-Seine, în jurul orei locale 16:00. 

Descoperirea tulburătoare făcută de polițistă în casa băiețelului care striga după ajutor

Polițista nu se aștepta să facă o asemenea descoperire când a urcat să ajute copilul. Conform  Le Parisien, băiatul era blocat în apartament lângă corpurile părinților săi, unul mort și celălalt inconștient.

Tatăl, în vârstă de 62 de ani, se afla mort pe canapea și purta doar lenjerie intimă. Potrivit primelor informații, bărbatul murise de câteva ore bune. Mama băiatului, în vârstă de 45 de ani, era întinsă pe pat, inconştientă, dar încă vie. În prezent, aceasta se află în comă la Spitalul Georges-Pompidou din Paris.

Citește și: Cum a reușit un șofer să intre cu mașina într-o pizzerie din Popești-Leordeni. A reușit să distrugă mai multe vitrine și mese

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sticle de alcool și substanțe interzise se aflau lângă trupurile părinților băiatului de șase ani, care va rămâne la nașa lui până ancheta va fi gata. Copilul a mărturisit că și-a văzut tatăl pe canapea încă de noaptea trecută, iar mama lui s-a dus în pat pentru a se odihni. A doua zi, niciunul dintre ei nu s-a mai trezit. 

De ce au fost găsiți părinții băiatului într-o stare deplorabilă

Nimeni nu se aștepta ca părinții copilului să fie găsiți într-o asemenea stare. Mama micuțului posta pe Facebook poze în care era fericită alături de fiul ei și era avocată într-o instituție publică. 

Citește și: Un medic nu a fost lăsat să acorde primul ajutor, după ce un copil s-a înecat cu mâncare și a leșinat. A fost așteptată ambulanța

Procurorii din Nanterre au pornit o anchetă pentru a stabili cauza exactă a morţii tatălui copilului de șase ani, urmând ca o autopsie să fie efectuată săptămâna aceasta.