Ceartă aprigă iscată între Flavius și Anca. De la ce a pornit totul. Este acesta finalul poveștii lor de iubire? Aflați miercuri, 4 ianuarie, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei

De la iubire la ură este un sigur pas. Anca și Flavius sunt la cuțite. Ce au ce doi de împărțit?

Flavius și Anca, unul dintre cele mai noi cupluri din Casa Iubirii, traversează o perioadă dificilă. Discuțiile tensionate sunt la ordinea zilei între cei doi.

Anca și Flavius, ceartă aprigă în Casa Iubirii

De când formează oficial un cuplu, Flavius și Anca s-au tot certat, semn că cei doi nu prea sunt pe aceeași lungime de undă. Natalia a dezvăluit în Casa Iubirii că Flavius a spus că s-a săturat să o scoată pe Anca mereu din anumite situații.

„Considerația lui Flavius despre Anca este egal cu zero dacă lui Flavius îi e frică când Anca vorbește”, a spus Anca.

”Stai un pic, adică toată chestia asta atât ți-a dat de înțeles că este considerație zero”, a spus Flavius, la rândul lui.

Citește și: Ionuț a fost provocat să uite pentru un moment că a trecut printr-o despărțire, în timp ce Bianca nu trebuie să se mai gândească la Alin. Ce și-au spus cei doi concurenți în camera roșie: ”Le-am simțit și le-am îmbrățișat cumva”

Flavius s-a enervat și i-a reproșat Ancăi că ceea ce face este de joasă speță și vrea să pună punct.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Poate tu ai fost obișnuit să le schimbi cum schimbi șosetele, eu urât de spus la televizor, dar ăsta e adevărul. Poate eu am fost obișnuită să stau lângă casă, să trag și să suport multe”, a mai spus Anca.

Citește și: Emanuel, atac subtil la adresa foștilor iubiți Larisa și Ionuț! „Erați cei care transmiteați cea mai mare iubire! Așa părea!” Larisa își pierde cumpătul! Iată ce discuție aprigă s-a iscat în Casa iubirii!

Ionuț este de părere că cei doi ar trebui să discute matur și să nu arunce cu noroi unul în celălalt. Anca nu poate admite că Flavius a spus despre ea că îi este teamă ce prostii poate scoate pe gură, deși formează un cuplu de ceva timp.

După cele spuse de Anca, Flavius a decis să rupă relația cu Anca și susține că nu mai vrea să vorbească cu ea, precizând că el a dat dovadă de maturitate atunci când și-a călcat pe orgoliu.

Aflați ce se întâmplă între cei doi, miercuri, 4 ianuarie, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 

Taguri: