Exclusiv! "Creez dependență în jurul ei" Codruț Pop, dezvăluiri în premieră despre împăcarea cu Alexandra

Autor: Alice Popescu

Ce spune Codrut Pop despre impacarea cu Alexandra

Sursa: Instagram

Codrut Pop si Alexandra, fosti concurenti de la Puterea Dragostei s-au impacat si par mai fericiti ca niciodata.

Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei trăiesc de câțiva ani o poveste de dragoste tumultoasa cu multe certuri și împăcări. Însă, orice ar face îi trage atâta unul la celalalt, iar cei doi par mai fericiți că niciodată împreună. Rad, glumesc unul pe seama celuilalt, însă Codruț este convins că Alexandra nu poate trai fară el având în vedere că ea a făcut primul pas spre împăcare. 

Citește și: Exclusiv! Împăcare memorabilă intre doi foști concurenți de la Puterea Dragostei: Alexandra și Codruț Pop și-au mai dat o nouă șansă

Codrut Pop, primele dezvaluiri despre impacarea cu Alexandra

Codruț Pop: "Un alt bărbat poate să își facă loc în viață ta daca știe cum să își facă. Nu e vina ta că tu ai dat doar de din ăștia nepricepuți.

Nu-s eu de vina că eu sunt cel mai priceput. Nici nu are cum să nu mă iubească, e ceva imposibil. Degeaba spune că tot îi trece, eu creez dependenta în jurul ei. Nu avea cum să se gândească vreodată...mai vorbește și ea cu alții, vrăjeală, dar tot la mine se gândește,
a marturisit el pentru wownews.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu, de multe ori, spun cuvinte aiurea sau la nervi în cotextul în care sunt o persoana foarte imprevizibila și nu pot să garantez ziua de mâine. Atunci, am spus ce am gândit pe moment. Nu am o scuza pentru ceea ce am zis, nu vreau să găsesc o scuza, dar spun ce gândesc la momentul de fata. 

Alexandra si Codrut Pop au petrecut Sarbatorile impreuna

Citește și: Exclusiv! Codruț Pop, lovitură sub centură pentru Alexandra: "Suntem blocați peste tot pe rețelele de socializare, am o alta iubită"

Alexandra: "Daca nu erau Sărbătorile, poate nu se aprindeau...vrem să trăim prezentul și ceea ce se întâmplă intre noi. Ne simțim bine unul cu celalalt. Trăim momentul, atât! Noi vorbeam mereu, comunicam, nu aveam de ce să ținem manie.