Unde au plecat Alexia Eram și Mario Fresh după ce s-a scris despre despărțirea lor: „Paradis”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 ian 2023, 14:16

Unde au plecat Alexia Eram și Mario Fresh după ce s-a scris despre despărțirea lor: „Paradis”

Sursa: Instagram Mario Fresh - colaj Kanal D

Din păcate, Mario Fresh și Alexia Eram nu au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Acum, în noul an, s-au revanșat unul față de altul.

După ce s-a zvonit, din nou, că Mario Fresh și Alexia s-au despărțit deoarece nu au fost împreună de sărbători, iată că cei doi au apărut mai îndrăgostiți ca niciodată, demontând toate zvonurile. Iată în ce locație de vis se relaxează vedetele!

Unde au plecat Alexia Eram și Mario Fresh

Pentru că aveau nevoie de o vacanță în doi, în care să se bucure de prezența lor, de un peisaj frumos și de relaxare, Mario Fresh și Alexia Eram au plecat în Bali. 

Citește și: Exclusiv! Alexia Eram a vorbit despre nunta cu Mario Fresh: "Daca am avea alte percepții, nu am mai fi împreună!"

Cuplul a ales o locație de vis, cazarea lor având un balcon superb, care este foarte aproape de junglă. Interiorul este frumos decorat, specific Indoneziei, care asigură o energie pozitivă pe timpul șederii. 

„Woke up in paradise (n.r.:

M-am trezit în paradis)”
, a scris Alexia Eram pe Instagram, alături de o fotografie în care ține o cafea bună, cu o piscină superbă pe fundal.

Citește și: Deși au aniversat șase ani de relație, Mario Fresh și-a luat inima în dinți și a spus adevărul despre relația cu Alexia Eram: „S-a ajuns la saturație”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă drumul până în Bali a fost obositor, a meritat din plin, deoarece Alexia și Mario vor avea un sejur de neuitat.

Mario Fresh nu a putut să fie cu Alexia Eram de Crăciun

Deși de Crăciun cuplurile stau împreună, nu a fost și cazul Alexiei și al lui Mario. Artistul și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie, la Iași, iar Alexia a fost la New York. 

Mario Fresh nu a putut să meargă cu iubita lui în New York deoarece plecarea a fost plănuită din mers și a fost greu să facă rost de viză.

„  Extraordinar de liniștit (n.r.: a petrecut Crăciunul), cu familia la Iași. De Revelion voi avea concert la Codlea. Nu am mers cu Alexia la New York că nu am apucat să-mi iau viza de America, nu e tocmai ușor să iei o viză atât de repede și ne-am gândit pe ultimul moment”, a declarat Mario Fresh.

Chiar dacă nu au fost împreună de Crăciun, Mario Fresh și Alexia Eram au fost neseparați de Revelion la Coldea, unde artistul a avut de susținut un concert.