Rowan Atkinson împlinește frumoasa vârstă de 68 de ani. Cum și-a început faimosul actor cariera

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 oct 2023, 06:15

Rowan Atkinson împlinește frumoasa vârstă de 68 de ani

Sursa: Facebook Mr Bean

Rowan Atkinson este cunoscut pentru rolurile sale comice, iar astăzi împlinește 68 de ani.

Astăzi, Rowan Atkinson împlinește 68 de ani, iar aceasta este povestea din spatele carierei sale de succes.

Rowan Atkinson împlinește astăzi 68 de ani

Rowan Atkinson s-a născut la data de 6 ianuarie 1955, în Anglia. Acesta este mezinul familiei, făcând parte dintr-o familie numeroasă, cu 4 frați. Rowan Atkinson a urmat cursurile necesare pentru a se specializa în Inginerie Electrică, studii pe care le-a urmat la Queen's College, Oxford, pentru a își lua diploma, în anul 1975.

În anul 1983, actorul a reușit să câștige un rol în „The Black Adder”, care a continuat până în următorul deceniu. Tot în același an, Rowan Atkinson a apărut în același an și în „Dead on Time”, având chiar rolul principal.

Doar trei ani mai târziu, Rowan Atkinson și-a început cariera, apărând într-o serie de emisiuni de comedie, numită „The Atkinson People”. După alte roluri ce au ajuns să atragă publicul, actorului I s-a atribuit rolul lui Mr.

Bean, în anul 1990.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acel spectacol avea să îi schimbe complet viața, lucru la care nimeni nu se aștepta.

După marele succes pe care l-a avut seria, acesta a fost considerat de foarte multe persoane unul dintre cele mai mari actori de comedie din toate timpurile. 11 ani mai târziu, după o serie de filme cunoscute în rolul lui Mr. Bean, Rowan Atkinson a anunțat că nu vor mai fi filme sau spectacole bazate pe acest personaj.

Filme cu Rowan Atkinson

Rat Race

Producția cinematografică ,,Cursa nebunilor” aduce în atenția publicului povestea lui John Cleese, patronal unui cazinou, ce pune la cale o competiție aparte. Nouă participanți vor fi nevoiți să ia parte la o cursă ce are ca scop descoperirea a două milioane de dolari. Printre concurenți putem observa câteva personaje aparte precum Owen, ce sfârșește la volanul unui autobuz, străinul cu un ciudat accent, ce a călătorit în mașina unor donatori de organe și multe altele.

Cine va ajunge să câștige imensa sumă de bani?

Maybe Baby

Sam Bell, alături de soția sa, Lucy Bell, încearcă să facă un copil de câteva luni, însă fără niciun rezultat până acum. Cuplul a încercat tot ce puteau pentru a face acest copil posibil, însă cu cât timpul trece, Sam începe să realizeze câteva neplăcerii pe care le are în viața sa.

Acesta va ajunge să își dea demisia și să facă ceea ce își dorește cu adevărat, adică să scrie propriul scenariu pentru un film.

Ceea ce face toată acțiunea interesantă este modul pe care Sam îl alege pentru a își găsi inspirația, acesta fiind jurnalul soției sale. După ce Lucy va afla despre trădarea soțului ei, aceasta îl părăsește, dar va reuși el să găsească un mod de a o face să îl ierte?

Surse: Facebook Mr Bean,   cinemagia.ro, ro.celeb-true.com 

 

Taguri: