Bogdan de la Ploiești a ajuns la mătură și făraș. Artistul a fost surprins în timp ce făcea curățenie într-o sala de cinema: ”Primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos” Cântărețul trage un semnal de alarmă către cei care lasă gunoaie în urma lor

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 ian 2023, 23:45

”Noi vă încurajăm să faceți curat la fel ca noi”

Sursa: Instagram/TikTok Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești a fost filmat într-o ipostază neașteptată, în timp ce făcea curățenie în sala de cinema. Filmarea a ajuns virală pe internet.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului de la noi din țară. Dacă pe plan muzical în merge excepțional, artistul a decis să se lanseze și în actorie. Filmul în care a jucat alături de Nicole Cherry și Tzancă Uraganu a apărut deja în cinematografe. Însă, cu toate acestea, artistul trage un semna de alarmă către cei care merg să vizioneze filmul și îi îndeamnă să facă curățenie după ei, așa cum a făcut și el.

Bogdan de la Ploiești: ”Primul film la care s-a aruncat cu popcorn pe jos”

Pe TikTok a apărut o filmare în care un internaut a surprins mizeria pe care românii au lăsat-o în sala de cinema după ce au fost la premiera filmului în care joacă Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești a fost receptiv și a ținut să le arate fanilor săi că după ce toată lumea a părăsit sala  a rămas alături de colegii săi din distribuția filmului și s-au apucat de curățenie. Artistul a fost

surprins cu mătura și fărașul în mână în timp ce aduna resturile de popcorn de pe jos. În filmare se poate observa că printre vedetele care au pus osul la treabă s-a numărat și Nicole Cherry, care a luat și ea o mătură și un făraș și s-a pus pe treabă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, față în față pentru prima dată după ce au anunțat că nu mai sunt împreună. Cei doi au făcut un anunț important pe internet: ”Pentru a clarifica situația”

Totodată, artistul i-a îndemnat pe cei care vor merge în continuare să vizioneze filmul în care joacă să facă curățenie după ei, așa cum au făcut și ei.

”Am doborât un nou record la Romina, este primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos, până acum nu au mai existat alte filme la care să se întâmple așa ceva. Noi vă încurajăm să faceți curat la fel ca noi”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Citește și: „Dumnezeu cu tine, fratele meu”. Bogdan de la Ploiești, mesaj pentru Culiță Sterp, în urma criticilor venite în ultima vreme

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @Cristian Moise #rominavtm ♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti