Theo Rose, prima imagine cu burtica de gravidă! Băiatul artistei se face mare și puternic

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 ian 2023, 15:58

Theo Rose este mai fericită ca niciodată după ce a aflat că este însărcinată și că urmează să aibă un băiețel. Burtica de gravidă a artistei a început să fie vizibilă cu ochiul liber!

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi din țară, bucurându-se de un succes uriaș și de o mare comunitate de fani care îi sunt alături. Cântăreața formează un cuplu cu Anghel Damian, cu care urmează să aibă și un copil.

Prima imagine cu burtica de gravidă a lui Theo Rose

Nu mai este un secret că Theo Rose și Anghel Damian urmează să aibă un băiețel. Cu puțin timp în urmă, cei doi au organizat o petrecere în care s-a dezvăluit sexul bebelușului,

unde prietenii și familiile celor doi s-au umplut de bucurie în suflet când au aflat că micuțul este băiețel.

Citește și: Cum a reacționat Theo Rose după ce a aflat că o să aibă un băiețel: „Eu sunt fericită”. Vedeta a făcut totul public

În urmă cu câteva ore, Theo Rose a publicat pe Instagram Story un videoclip de la un studio, unde se pregătea pentru o filmare.

După ce a arătat încăperea pe cameră, cântăreața s-a arătat și pe ea în oglindă. Detaliul cel mai înduioșător care se poate observa în videoclip este faptul că burtica de gravidă a artistei începe să fie vizibilă, semn că băiețelul ei crește și devine puternic!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prima reacție a lui Theo Rose după ce a aflat că va avea un băiețel

Dacă la început Theo Rose și Anghel Damian nu au dezvăluit nimic despre faptul că artista este însărcinată, de data aceasta nu a fost la fel cu dezvăluirea sexului copilului. Cuplul a organizat o petrecere de gender reveal și au publicat fotografii cu rezultatul ecografiei.

Citește și: Theo Rose a anunțat sexul bebelușului:”De data asta aflați de la noi” Primele imagini de la fericitul eveniment

Fanii și prietenii cuplului s-au bucurat foarte tare să audă că Theo Rose va fi mămică de băiat, astfel că felicitările pentru cuplu nu au lipsit.

„O să-i placă gagicile mai mari un pic”, a spus Theo Rose, în spirit de glumă, despre viitorul ei fiu. 

Chiar dacă sarcina a luat-o prin surprindere, Theo Rose se declară mai fericită ca niciodată că va avea un copil și își va întemeia o familie alături de iubitul ei, Anghel Damian.