Filme cu Diane Keaton pe care să le urmăriți. Actrița împlinește astăzi frumoasa vârstă de 77 de ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 oct 2023, 05:25

Filme cu Diane Keaton pe care să le urmăriți

Sursa: Facebook Favourite Women Of Film And Television Past And Present

Diane Keaton a jucat în peste 50 de filme de-a lungul carierei sale, iar acestea sunt doar câteva pe care să le urmăriți alături de familie.

Diane Keaton este o actriță cunoscută, cu o carieră de peste 50 de ani, ce a reuși să fie apreciată prin modul unic în care interpretează personajele, iar aceste filme vă vor demonstra talentul pe care îl are.

Citește și: Celebrul actor Rowan Atkinson împlinește vârsta de 68 de ani. 3 filme celebre în care acesta a jucat

Filme cu Diane Keaton în rol principal

Something's Gotta Give

Harry Sanborn este un burlac ce se găsește mereu în brațele femeilor ce nu au mai mult de 30 de ani, doar că lucrurile iau o întorsătură atunci când merge într-un weekend romantic cu ultima lui cucerire.

În timpul acelui weekend minunat alături de ultima lui iubită, Marin, ce se desfășoară la casa de pe plajă a mamei sale, însă Harry este surprins de niște dureri toracice oribile.

Atunci apare în producția cinematografică și Erica Barry, mama lui Marin, ce se lasă convinsă să îi ofere bărbatului primul ajutor. După acest moment, cei doi rămân singuri și realizează că au o conexiune. Vor putea Harry și Erica să fie împreună fără să îi frângă inima iubitei sale?

Father of the Bride

Filmul pune în discuție o problemă des întâlnită în filme, povestea unui tată ce refuză să accepte că fata lui a crescut și chiar că se căsătorește.

Atunci când George va afla că urmează să fie și bunic, situația se complică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Momentul decisiv pentru această poveste este momentul în care George află că fata sa se va căsători cu un băiat ce face parte dintr-o altă clasă socială, iar nunta este una extravagantă.

Într-un final George va trebui să accepte faptul că și fiica lui a crescut îndeajuns încât să aibă propria viață și că este timpul să iasă de sub aripa părinților.

Citește și: Marilyn Manson împlinește 54 de ani. Biografie: copilăria și drumul spre succes. Cele mai cunoscute 10 melodii ale artistului

Filme cu Diane Keaton în rolul secundar

Marvin's Room

De câțiva ani, în special cei în care tatăl ei s-a îmbolnăvit, viața lui Lee este complet separată de cea a surorii sale mai mari, Bessie. Cele două surori locuiesc în două părți complet diferite ale Statelor Unite ale Americii, iar în timp ce Lee vrea să își vadă de viață în Ohio, Bessie decide să rămână în casa părintească pentru a avea grijă de tatăl lor.

Lee realizează că viața nu este ușoară, este singură, are probleme cu fiul ei cel mare, iar pe lângă aceste încurcături, sora acesteia se îmbolnăvește, iar Lee decide să vină acasă.

Book Club

,, Book Club” urmărește viața a patru prietene, atunci când acestea se decid să citească în cadrul clubului lor de lectură, ,,Fifty Shades of Grey". Fiecare dintre cele patru femei ce fac parte din clubul de carte au o poveste aparte. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. 

Ceea ce le va aduce schimbarea este lectura unei cărți la care nu se așteptau, acest lucru le va schimba percepția asupra vieții.

Citește și: 5 filme cu Mel Gibson pe care trebuie să le vezi dacă ești fan

Surse: Facebook Favourite Women Of Film And Television Past And Presentcinemagia.ro, life.ro