Program TV “Infidelul”. Vezi online live episodul 45, subtitrat în limba română. Derin nu vrea să divorțeze de soțul ei, iar Asya și Aras petrec noaptea de Revelion împreună

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 06 oct 2023, 01:45

Asya și Aras petrec noaptea de revelion împreună

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat episodul 45 al serialului turcesc „Infidelul”. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul “Infidelul” va fi difuzat în această seară, începând cu ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se va întâmpla în episodul 45 al serialului turcesc “Infidelul”

Ali se mută împreună cu Volkan după ce Asya i-a spus că s-a logodit cu Aras. Haluk se întreabă de ce Aras nu l-a sunat să îl întrebe despre incendiu și îl cheamă la companie pe motiv că vrea să-l roage să țină un discurs la școala lui.

Astfel că Aras îl întreabă direct ce ascunde despre incendiu dar Haluk îi spune că a fost traumatic și nu vrea să vorbească despre asta și că oricum nu știe nimic despre cauza incendiului.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, aniversare cu peripeții, chiar la începutul Noului An! Celebra actriță Melis Sezen și-a sărbătorit ziua de naștere pe 2 ianuarie și a fost copleșită de multe daruri și urări!

Liderul poliției îi spune apoi lui Aras că în dosarul incendiului lipsesc declarațiile martorilor. Kadir continuă cercetările și află că o altă persoană a supraviețuit. La sfârșitul episodului, primește un telefon și i se spune cine a supraviețuit. Selcuk și Nil se împacă. Aras se duce la școala lui Haluk pentru discurs gândindu-se că va avea ocazia să discute cu Ali.

Derin zice că nu vrea să divorțeze și că Volkan încă o iubește: „Onorată instanță, eu nu vreau să divorțez de soțul meu”, spune aceasta în fața judecătorului.

Asya și Aras petrec noaptea de revelion împreună cu prietenii lor. Ali se duce la Demir iar Volkan rămâne singur pentru că toți prietenii lui sunt la Asya. El privește pe înregistrarea camerei de supraveghere cum ei se distrează și se îmbată și vrea să meargă să spargă geamul casei lui Asya. Derin își dă seama că este singur și merge la el, ajungând la timp pentru a-l opri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Episodul se termină când unul dintre personaje are un accident de mașină, dar puteți afla mai multe despre acest episod diseară, de la ora 20:00.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul turcesc „Infidelul” este o adaptare a serialului britanic “Dr. Foster” și este difuzat pe Kanal D în fiecare vineri și sâmbătă de la ora 20:00.

Rolul principal este interpretat de frumoasa actriță Cansu Dere, pe care o știți din producții de succes precum “Puterea destinului”, “Ezel” sau “Suleyman Magnificul”. În acest serial, actrița interpretează rolul lui Asya Arslan, a cărei istorie personală este una cu totul emoționantă.

Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit.

Citește și: Program TV „Infidelul”. Vezi online live episodul 44, subtitrat în limba română VIDEO. Derin, din nou în vizorul poliției

La maturitate Asya devine un medic renumit și ajunge să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care se îndrăgostește. Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali, băiatul cuplului.

Episoadele serialului turcesc „Infidelul” pot fi văzute și online, accesând h ttps://www.kanald.ro/live.html de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.